Twitter l-a închis pe Trump. Acțiune coordonată BigTech

După Facebook și Twitter i-a închis permanent contul președintelui Statelor Unite ale Americii, ca parte a unei cenzuri totale care insumeaza dupa diferite surse cateva sute de conturi de conservatori.

Twitter a invocat “riscul unor viitoare incitări la violențe”, reluând obisnuitele pretexte prin care au șters clipurile video ale lui Donald Trump în timpul operațiunii speciale de luare cu asalt a Capitoliului, când acesta făcea de fapt apel la retragerea susținătorilor săi din mijlocul situației degenerate din Congresul

Unul dintre ultimele mesaje ale lui Trump pe Twitter a fost că nu va participa la depunerea jurământului lui Joe Biden pe 20 ianuarie, ziua ceremoniei oficiale de instalare a noului președinte al SUA.


 Pe lângă contul lui Trump, au mai fost rase și conturile generalului Michael Flynn și ale avocaților lui Trump, Sidney Powell și Lin Wood, transmite LifeSiteNews.

(Actualizare 12 ianuarie)

Cancelarul german Angela Merkel, purtătorul de cuvânt al acesteia, a declarat că este îngrijorată de faptul că Twitter a suspendat definitiv contul președintelui Donald Trump.

Steffen Seibert a declarat reporterilor din Berlin că cancelarul a considerat interdicția „problematică”.

“Dreptul la libertatea de opinie este de o importanță fundamentală”, a spus purtătorul de cuvânt al Merkel.

„Având în vedere acest lucru, cancelarul consideră problematic faptul că conturile președintelui au fost suspendate definitiv”, relateaza DW.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *  • Abonează-te pentru Alerta de Email
  • sau click pentru grupul Telegram

Mulțumim. Sunteți abonat!

A fost o eroare. Vă rog încercați din nou.

Liberalist.ro va folosi informațiile pe care le furnizați în acest formular pentru diseminare articole și informări de marketing.