De ce ne minte Guvernul? Vlad Voiculescu publică ce nu trebuia

“Grupul de “comunicare strategică” al lui Arafat spune că sunt 1093, VeVeVe spune că sunt doar 221 de pacienți internați la ATI! Cine minte, cine intră pușcărie?”, declara revoltat avocatul Gheorghe Piperea pe pagina lui de facebook.

“Cum e posibil ca cele două cifre să fie la o asemenea distanță kilometrică?Oare cât mai sunteți dispuși să acceptați fără crâcnire aceste minciuni criminale? Încă mai credeți că e pentru siguranța voastră?

PS Vedeți acum de ce a sărit ca ars Cîțu, trimițând corpul de control la MS și amenințându-l voalat pe VeVeVe cu dosar penal de divulgare a secretului de stat? A minciunii – secret de stat, mai precis?” – Piperea

Lucrurile sunt simple si cinice. Starea de alertă a fost și rămâne un mijloc de făcut foarte muli bani pentru cei din sistem, prin numiri directe fără concurs și contracte ‘babane’ atribuite direct. Transparența, fie ea accidentală, deranjează sistemul pentru că cifrele lor, atent redactate, nu pot să treacă de rigoarea analizei publice.

Tot planul este simplu, continuarea panicii prin cifre umflate de internări, infectări și carantinarea orașelor mari pentru accentuarea panicii și a atenției, ca să nu spunem direct crearea de teroare!

Ce a susținut și combătut Liberalist.ro tot anul 2020:

  • Carantina nu funcționează si nu e recomandată de OMS
  • Măsurile guvernului ‘liberal’ au lăsat peste 100.000 de familii fără venituri si numărul crește continuu
  • Închiderea școlii a potențat si mai mult criza economică punând și mai multe slujbe ale părinților în pericol
  • BNR și guvernul ‘liberal’ a refuzat scăderea ratei de referință și acum e prea târziu pentru unele firme
  • Incertitudinea și campania cinică de creare/alimentare a panicii a dus la o reducere a investițiilor și a consumului de retail
  • IMM Invest nu funcționează și astfel clasa de mijloc, aproape inexistentă în România, va dispărea complet, în timp ce marii dominatori internaționali vor controla și mai mult politicile economice ale guvernului
  • România așteaptă creșteri PIB sub cele anterioare anului 2020 și inflație în creștere
  • Dacă în restaurante se infectează oameni, de ce în supermarket virusul nu intră?!

Să detaliem argumentele:

Populaţia şi-a temperat dorinţa de a lua împrumuturi, atrage atentia ZF.ro. Creditele de consum, unde marjele sunt mari, sunt tot mai scăzute iar companiile bancabile stau pe propriul cash pentru că nu mai fac investiţii, deci nu mai iau credite.

Sunt însă în România companii mici și mijlocii care au mare nevoie de fonduri, dar nu le vor obține de la bănci pentru că nu vor trece de analiza financiară strictă iar IMM Invest este departe de a fi un succes.

Conform CITR mai mult de jumătate din companiile româneşti arată foarte prost din punct de vedere al cifrelor din bilanţ, fiind tot timpul la limita insolvenţei şi falimentului. Aceste companii se finanţează din creditul comercial, care este de 3 ori mai mare decât creditul bancar. Creditul comercial într-o perioadă de insolvențe și falimente, coroborat cu lipsa asigurărilor de creanțe duce la o ‘epidemie’ de falimente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *  • Abonează-te pentru Alerta de Email
  • sau click pentru grupul Telegram

Mulțumim. Sunteți abonat!

A fost o eroare. Vă rog încercați din nou.

Liberalist.ro va folosi informațiile pe care le furnizați în acest formular pentru diseminare articole și informări de marketing.