5 cabinete individuale și o societate de avocatură sunt noua controversă de la Primăria Sector 1

Doamna Primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, a descoperit noi exemple de cheltuieli făcute din bugetul primăriei pe care le consideră nejustificate.

Bugetul primăriei depașeste cu mult 1 miliard de lei, și conform doamnei primar, sifonarea banului public se face prin contracte de colaborare cu cabinete individuale de avocați și societăți de avocatură.

Sumele au fost plătite de Administrația Domeniului Public Sector 1 în perioada 2018-2020 pentru servicii juridice chiar dacă instituția are departament juridic, declară doamna primar. În total, sumele publicate însumează 755.468 RON pentru perioada de 3 ani, către un număr de 5 cabinete individuale și o societate de avocatură. Nu s-a menționat însă numărul de dosare care au fost lucrate în această perioadă și numărul de ore facturate.

Au fost însă și reacții neașteptate la postarea doamnei primar, care probabil se aștepta doar la opinii favorabile.

“Pt un fost CEO, e greu de inteles cum nu puteti face diferenta intre un simplu jurist si un avocat de litigii sau cum 5 juristi in primarie nu pot efectiv sa sustina in instanta mii de dosare. (…) Exista o realitate, sunt mii de dosare si 5 juristi buni sau slabi nu pot efectiv sa faca mare lucru. Nu s-au inventat colaborarile cu litiganti in s1 asa cum sunt sigur ca si in Paris sunt. E o stupiditate sa crezi ca 40mii lei dati unui cabinet individual inseamna mare ‘capuseala’! Doamna inca nu isi intelege menirea, s1 are nevoie de pasaje, parcuri, strazi asfaltate nu de investigatii penibile de cateva mii lei. Jenant, ” spune unul dintre urmăritorii de pe rețeaua socială.


            

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *  • Abonează-te pentru Alerta de Email
  • sau click pentru grupul Telegram

Mulțumim. Sunteți abonat!

A fost o eroare. Vă rog încercați din nou.

Liberalist.ro va folosi informațiile pe care le furnizați în acest formular pentru diseminare articole și informări de marketing.