Deputatul PNL, Robert Sighiartău, devine ținta atacurilor

Deputatul PNL Robert Sighiartău devine ținta atacurilor pentru impasibilitatea cu care a girat măsurile caracterizate drept iliberale ale guvernului condus de partidul pe care îl reprezintă.

Într-o postare pe Facebook, Sighiartău pare să transmită un mesaj codat de luptă, care nu este însă credibil în rândul unui anumit segment dintre conservatori.

Postarea a fost succintă: ,,Pe mine nu reusesc sa ma intimideze, eu de la calea mea nu ma abat, eu hotararile mele nu mi le schimb, eu ce cred ca este bine pentru tara si pentru neam, asta fac.’’ Iuliu Maniu

Răspunsul a venit imediat: “Și totuși PNL devine iliberal. Proiecte de lege pentru restrictionarea nevaccinatilor, liste securistoide cu cei antivax, pumnul în gură celor care critică guvernul sau îndrăznesc să pună la indoială anumite măsuri anticovid, legi ‘hate speech’ din ce în ce mai multe care îi ajută pe procurori să facă dosare penale în funcție de interpretarea convenabilă… toate acestea le-ați ACCEPTAT și PROMOVAT complice domnule creștin liberal, Sighiartău!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *  • Abonează-te pentru Alerta de Email
  • sau click pentru grupul Telegram

Mulțumim. Sunteți abonat!

A fost o eroare. Vă rog încercați din nou.

Liberalist.ro va folosi informațiile pe care le furnizați în acest formular pentru diseminare articole și informări de marketing.