Gheorghe Piperea: atac dur la petiția de discriminare a nevaccinaților

Printr-un mesaj postat pe pagina companiei, Mihai Lala proprietarul OK Medical face un apel care se poate cataloga drept hate speech.

Mihail Lala – Manager OK Medical – Apel la semnare de petitie – Ne luam viata inapoi – pentru a valida semnatura, trebuie confirmat email-ul primit ca urmare a semnarii: https://www.petitieonline….

Avocatul Gheorghe Piperea atrage atenția asupra unui fapt profund îngrijorător inițiat de o firmă parte din campania de vaccinare.

Facem și noi apel la CNCD poate totuși sunt interesați și de altfel de discriminări, mai puțin cool!

“În atenția ziariștilor care nu cred că ne paște o cumplită segregare socială și un inevitabil totalitarism sanitar: S-a lansat o petiție online pentru oprirea accesului ne-vaccinaților și netestaților în toate spațiile publice.

Prima reacție pe care am avut-o când mi s-a adusa asta la cunoștintă a fost să mă întreb cu obidă: care să fi fost comunistul stupid care a lansat această petiție? Cât de nazist din fire să poți fi pentru a promova și semna astfel de “petiții”? (…) să nu înțelegi că, fiind la nivel de țară mai mult de 5 milioane de bolnavi cronici, care nu își pot permite să facă vaccinul, din motive de interferențe periculoase cu medicația curentă, unii dintre ne-vaccinați ar putea fi bunicii, părinții, frații, surorile, rudele, prietenii, vecinii, colegii tăi?

Se vor putea separa inteligenții vaccinați de toți acești ne-vaccinați? Vor trăi fericiți și amortali într-un minunat apartheid sanitar? Și am văzut ulterior cine este inițiatorul – este „cinstitul” erou al “luptei” cu pandemia, Mihai Lala, de la OK Medical, care făcea teste covid în parcarea mall-ului, fără să aibă autorizație de la DSP… E clar cât de inteligent poți fi dacă te ghidezi după gândirea ăstuia și semnezi asemenea petiții online …”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *  • Abonează-te pentru Alerta de Email
  • sau click pentru grupul Telegram

Mulțumim. Sunteți abonat!

A fost o eroare. Vă rog încercați din nou.

Liberalist.ro va folosi informațiile pe care le furnizați în acest formular pentru diseminare articole și informări de marketing.