Deputat USR recunoaște că avem un nou regim dictatorial și condamnă Parlamentul pentru instaurarea lui

Printr-un mesaj postat pe Facebook, un deputat USR recunoaște schimbarea regimului democratic de facto prin delegarea atribuțiilor de execuție către acest Comitet Secret de Gestapo Împotriva Populației.

“Tot bâlciul ăsta cu măsurile ultimelor zile, cu inchisul magazinelor la 18.00 și inchisu-n case la 20.00, cu sus carantina jos carantina, incidență de 4 și de 7.5, cu CNSU-ul vieții care ia decizii de pe o zi pe alta cu impact direct asupra libertății de mișcare a milioane de oameni și GCS-ul ascuns de ochii lumii, pleacă de fapt de la un vot dat în Parlament în primăvara trecută. Un vot dat pe 13 mai 2020 mai exact, pe plx-ul 251/2020 devenit apoi legea 55/2020. Este legea care reglementeaza starea de alertă și a fost votată covârșitor, deși nu unanim, de toate partidele care erau parlamentare și anul trecut și sunt parlamentare și anul ăsta. Iar votul ăla de fapt a fost o ditamai lașitatea întregii clase politice care a preferat să delege unor funcționari nealeși de nimeni responsabilitatea unor decizii cu impact direct asupra vieții de zi cu zi a douăzeci de milioane de oameni. Ca sa nu trebuiască politicienii să asume direct decizii complicate si nepopulare în plin an electoral,” a recunoscut Deputatul USR Tudor Benga.

USR-isme: Oamenii merg prea des la cumpărături! Visăm la o societate fără proprietate privată. Animalele să-și facă nevoile conform legii. Dacă aceste restricții deranjează, înseamnă că sunt bune!

Dacă componența CNSU este cel mai mare secret pandemic, despre câțiva membrii de vază din anturajul celor care decid restricții știm câte ceva. Știm de exemplu faptul că Dl. Raed Arafat și-a argumentat restricțiile pe studii de mobilitate din Franța, adică chinuim românii pe datele și informațiile din Franța. Premiza este atât de ilogică că avem senzația că trăim într-o realitate paralelă în care Păcală are guvernarea și ne pune pe toți să purtăm o ușă în spinare pe motiv că e bine să ai întotdeauna o ieșire de urgență! Sau, să nu uităm celebra vărsătură: Raed Arafat: “Nevoile animalelor de companie nu constituie un motiv bine întemeiat pentru a ieși din casa peste ora permisă, de aceea va trebui să le obișnuiti să își facă nevoile în intervalul orar legal”

Mai știm cum gândește secretarul de stat care conduce de facto Ministerul Sănătății în locul lui Vlăduț Voiculescu, ministrul cu studii echivalate și controversate.

Cred că este un moment, pentru noi toţi, să ne reconsiderăm modul de a face cumpărături, pentru că dacă ne gândim la alte ţări, magazinele se închid în mod obişnuit, fără pandemie, la ora şapte. (…) Cred că este un moment în care să ne şi schimbăm acest mod de a merge zilnic de mai multe ori la magazin să cumpărăm câte puţin, pentru că nu cred că este favorabil pentru niciunul dintre noi, din niciun punct de vedere. Ce ne sperie este aglomeraţia şi mobilitatea excesivă a oamenilor”, a declarat Andreea Moldovan pentru Digi 24.

Nu doar că ne spun când și cât avem voie să circulăm sau să cumpărăm, dar USR-iști și PNL-iști neocomuniști nu și-au cenzurat opiniile bolșevice și nu de puține ori ne-au spus că visează la o societate fără proprietate privată.

Ce urmează nu va fi bine, revolta națională se amplifică și Păcală, cu ai lui tovarăși comuniști, vor fi dați jos! Suntem săraci dar nu proști. Bunul simț încă este o valoare între oamenii simpli.

(citește și despre acțiunile în instanță ale AUR)

Simion: Ne opunem nu din nebunie ci din disperare: restricțiile din ultimul an s-au dovedit ineficiente

Într-un interviu cu realizatorul tv Mihai Gâdea, liderul si deputatul AUR, George Simion, a anunțat că este în discuție cu mai multe case de avocatură apropiate în vederea constestării în instanță a eventualelor măsuri de caratinare a Bucureștiului.

“Astăzi vin restricții noi. Le contestăm! Ne opunem nu din nebunie ci din disperare: restricțiile din ultimul an s-au dovedit ineficiente. Soluția pe care o propunem și care trebuia să fie prioritate zero este CREȘTEREA IMUNITĂȚII ROMÂNILOR.”

„Avem pârghii parlamentare, o să apelăm la Avocatul Poporului pentru a face demersuri la Curtea Constituțională în caz că vor apărea noi proiecte de lege, o să acționăm în contencios administrativ hotărârile luate la nivel local, pe București, care pare că stă în gât unor și altor că nu este închis.

Nu ai cum să carantinezi o metropolă precum București. După cum înăsprirea amenzilor, dublarea controalelor, închiderea afacerilor, oprirea copiilor de a merge la școală, închiderea creșelor, sunt măsuri aberante care trebuie contestate”, a declarat Simion pentru Sinteza zilei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *  • Abonează-te pentru Alerta de Email
  • sau click pentru grupul Telegram

Mulțumim. Sunteți abonat!

A fost o eroare. Vă rog încercați din nou.

Liberalist.ro va folosi informațiile pe care le furnizați în acest formular pentru diseminare articole și informări de marketing.