Dispută și litigiu în tribunal cu ‘profesorul’ de pe TikTok

Deputatul liberal, Pavel Popescu, este amenințat cu judecata de către Alexandru Cumpănașu ca urmare a declarațiilor acestuia pe rețelel sociale.

Răspunsul lui Popescu a venit neîntârziat: “Aflu că “profesorul” Cumpănașu m-a dat in judecată. Perfect. Așa va ieși la iveală tot adevărul despre el.”

Declaratia care a starnit actiunea in instanta a fost postata in 6 ianuarie:

“Lecție la clasa virtuala de pe TikTok a profesorului escroc Cumpănașu: ‘Am făcut sex prin toalete cu profesoare care se dau, azi, fete mari. Aveau 14 ani.’ M-am uitat cateva minute pe un post TV unde era invitat profesorul escroc si am tras următoarea concluzie: cred că ne-am smintit cu totii. În orice țară normală, un individ care profita zilnic de 500.000 de mii de elevi minori instigandu-i la ură, abandon școlar și comportament sexual periculos, era deja la audieri și cu toate conturile de social media blocate.”

“Mă întorc la Cumpănașu: prima dată l-am întâlnit la o școală de vara a Tineretului Național Liberal. A venit pur și simplu ca să se bage în seamă pe acolo. M-a scârbit pur și simplu modul în care încerca să le intre colegilor și tinerilor pe sub piele. Laudele pe care le aducea conducerii, modul în care își etala “realizările”. Apoi l-am văzut în ultimii ani promovat intens la TV. În prime time, pe televiziunile cu cel mai mare rating. Mi-a făcut din nou greață. La fel cum îmi face pur și simplu greață când o văd pe “Floricica dansatoarea” în prime time, câte 30 de minute, dezbrăcată, dându-se cu fundul de pământ și zbierând ca o descreierată că nu trebuie să purtăm mască. Promovând astfel de personaje oribile, să nu ne mirăm despre cum va arăta România în câțiva ani. Cum va arăta? Groaznic. Dezastru. Cu tineri educați de Cumpănașu, Floricica dansatoarea și Nelson Mondialu`. Vă spun sincer, de multe ori mă înspăimânt când mă gândesc în ce mediu trebuie să îmi cresc copilul. Mă înspăimânt când o aud pe Doina Gradea, șefa de la TVR spunându-ne că rating-ul lor în noaptea de Revelion, a fost excepțional. Desigur, pentru ea nu conta ce au dat pe post. Puteau să-l dea și pe Cumpănașu făcând avansuri minorelor. Dacă e rating, de ce nu? Ce au în comun Doina Gradea și Alexandru Cumpănașu? Multe. Doina Gradea e unul din acele personaje care, fix cum recunoaște ea, fac rating promovând astfel de “vedete”. Și încet, încet, atmosfera din societatea noastră devine din ce în ce mai greu respirabilă.

Apropo, nu înțeleg de ce nu e încă demisă. De fapt mă întreb ce vom primi mai repede? Suspendarea contului de TikTok a lui Cumpănașu sau demisia doameni Gradea de la TVR. Eu sper că pe ambele. Probabil se va dovedi că atunci când am decis să cer lucruri concrete în privința contului de TikTok al profesorului escroc, am avut dreptate. Asta pentru că m-am documentat cel puțin două zile înainte să scriu.

Nu îi doresc răul, în general nu doresc răul nimănui. Îmi doresc doar ca profesorul escroc să dispară de pe scena publică, să nu mai fie promovat. Și îmi doresc ca cei care zilnic, de dragul rating-ului promovează astfel de personaje, să meargă seara acasă și să-și privească copiii în ochi. Și în timp ce îi privesc să se întrebe sincer dacă merită să “pună umărul” la “construcția” unei societăți bazate pe valorile lui Alexandru Cumpănașu, Floricica Dansatoarea sau Nelson Mondialu`.

Repet, nu mă înspăimântă mai mult Cumpănașu cum mă înspăimântă modul relaxat în care i-am permis noi să spele creierele a 500.000 de elevi, în văzul nostru, al tuturor. Sau cum mă înspăimântă modul în care îmi scriu unii oameni (chiar și părinți) spunându-mi cu zambetul pe buze: “intră pe TikTok, Cumpănașu îți cere capul într-un live cu 5000 de elevi”. Nu intru și nu voi intra pe TikTok ca să validez un descreierat. Și mă înspăimânt că a trecut deja o săptămână plină de dovezi și unii oameni pe care îi credeam normali la cap încă insistă că profesorul escroc e funny. Poate pentru copiii lor. Pentru mine sigur nu e. Dacă aș avea cont pe TikTok cu 500.000 de followeri, le-aș povesti cum la 13 ani mă pregăteam cu mari eforturi la o școala de sat pentru examenul de capacitate, ca să pot avea o șansă să intru la cel mai bun liceu din Timișoara. Profesorul escroc le povestea astăzi despre cum facea el sex în toaleta școlii cu profesoarele sale și îi îndemna la nesupunere și abandon școlar. Vă spun asta din nou acelora care încă insistați că descreieratul e funny. Poate problema nu e doar la el.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *  • Abonează-te pentru Alerta de Email
  • sau click pentru grupul Telegram

Mulțumim. Sunteți abonat!

A fost o eroare. Vă rog încercați din nou.

Liberalist.ro va folosi informațiile pe care le furnizați în acest formular pentru diseminare articole și informări de marketing.