luni, aprilie 22Liberalist.ro - Portal Business

Altex deschide primul magazin din Câmpina

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Altex deschide primul magazin din Câmpina

Altex, liderul pieței de electro-IT din România, a deschis primul magazin din Câmpina și al treilea din județul Prahova, cu o suprafață de aproape 2.000 de metri pătrați. Stocul curent cuprinde peste 5.000 de produse, dar clienții au acces la zeci de mii de produse, care pot fi comandate online și livrate ȋn magazin. Oferta dedicată deschiderii aduce reduceri semnificative la produse din 12 categorii.

,,Ȋn toate orașele ȋn care suntem prezenți cu magazine Altex am reușit să facem diferența ȋn viețile locuitorilor. Altex este un brand ȋn care românii au ȋncredere pentru că la noi știu că găsesc cel mai mic preț din România, pentru toate produsele electronice și electrocasnice de care au nevoie. Ȋn plus, le oferim tot mai multe servicii complementare care le ȋmbunătățesc experiența de cumpărături.

Am ajuns deja la al treilea magazin ȋn județul Prahova, iar săptămâna viitoare urmează să ȋl deschidem pe cel de-al patrulea. 

Ne bucurăm să fim ȋn Câmpina, și le mulțumim autorităților locale pentru tot suportul acordat”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

La deschiderea magazinului, au fost prezenți reprezentanți ai autorităților locale din județul Prahova: Alin-Ioan Moldoveanu, primar Câmpina, Gheorghe Stoica, primar Bănești, Ionuț Bocioacă, primar Provița de Jos, Emanuel Necula, viceprimar Breaza, Liviu Dumitrache, viceprimar Câmpina și Elena Moldoveanu, secretar general Câmpina.

,,Sunt un mare susținător al antreprenoriatului local și mă bucur de fiecare dată când o afacere românească ajunge la noi ȋn comunitate. Cu siguranță, noul magazin va ușura viața câmpinenilor, care vor avea acces la produse și servicii de calitate, aproape de casă. Bun venit, Altex și succes!’’, a spus Alin-Ioan Moldoveanu, Primarul Municipiului Câmpina.

Magazinul, locație proprie, este unul modern, dotat cu tehnologie de ultimă generație, precum display-uri digitale și etichete electronice. Pe clădire, sunt ȋn curs de montaj 676 de panouri fotovoltaice, ȋn valoare de peste 150.000 de euro, ce vor produce 40% din consumul lunar de energie.

Clienții care vor vizita astăzi, 25 noiembrie, magazinul din Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 44B, sunt așteptați cu surprize și oferte speciale.

Doar ȋn ziua deschiderii, magazinul are program extins, de la 7:00 la 21:00.

Programul normal este de luni până duminică, între orele 9:00 – 21:00.

Altex acordă o atenție sporită protecției clienților și angajaților. Noul magazin respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

  • Angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;
  • Este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin;
  • Magazinul este dezinfectat în mod regulat;
  • Există o stație cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin;
  • În magazin și parcare sunt plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum 2 metri între persoane.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

BLACK FRIDAY -70%
CREDITE SI SERVICII FINANCIARE
SERVICII DE CONSULTANTA (JURIDICA/MARKETING)

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

Citește și alte știri similare pe Liberalist.ro:

Presa americană într-o singură voce: Biden este vinovat de înfrângerea catastrofală din Afganistan
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM