joi, martie 27Liberalist.ro

Antreprenorii îşi pot deschide cont la BT 100% online, fără acte de firmă

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten

Antreprenorii care aleg Banca Transilvania îşi pot deschide cont 100% online, fără acte de firmă, pe baza actului de identitate. Facilitatea este pentru SRL-uri, SRL-D-uri şi PFA-uri înregistrate la Registrul Comerţului, cu asociat şi administrator unic, rezident în România.

Contul 100% online, fără acte de firmă face parte din oferta IMM to Go a băncii, care înseamnă soluţii online pentru antreprenori – de la deschiderea contului, aplicarea pentru un credit, accesul la informaţii despre soldul contului, dobânzi sau popriri, respectiv posibilitatea gestionării cardurilor de business.

“Înfiinţezi firma online, deschizi cont la bancă online, cumperi online, semnezi contracte online. Online şi digital sunt, din ce vedem, cuvintele cel mai des folosite acum în aproape orice domeniu, dar mai ales în zona financiară. Pentru majoritatea clienţilor, nu este ceva nou, iar pentru ei relevanţa vine din numărul de click-uri, de documente încărcate, din timpul alocat – de exemplu – pentru deschiderea de cont la bancă. Aşadar, 1 document şi 5 minute au devenit costul deschiderii de cont curent la BT pentru o firmă cu asociat şi administrator unic”, declară Daniel Szekely, Director Executiv IMM & Microbusiness, Banca Transilvania.

Odată cu deschiderea online a contului de firmă, antreprenorii pot alege Contul Primul An Gratuit, respectiv Nelimitat, în variante în funcţie de numărul de operaţiuni realizate în fiecare lună şi de specificul afacerii. Pachetele conţin produse şi servicii de bază, precum card de business, online banking, alertă pe cont etc. Cei care aleg să lucreze cu Banca Transilvania beneficiază de plăţi şi încasări gratuite şi pe loc la peste 300.000 de antreprenori din România, precum şi de plăţi şi încasări în orice valută, incluse în pachetul Nelimitat. Peste 80% dintre clienţii persoane juridice au la Banca Transilvania pachet de cont curent Nelimitat.

BT are cel mai diversificat ecosistem de susţinere a IMM-urilor din România, prin abordare, echipă şi ofertă.

Banca Transilvania | Relaţii Publice & Comunicare

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi principalul finanţator al economiei. Cu o poveste începută în urmă cu aproape 30 de ani, are peste 18% cotă de piaţă, 3,4 milioane de clienţi, 3 linii de business, peste 9.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi. Este singurul brand bancar românesc din Brand Finance Banking 500 (2021). Dincolo de banking, BT doreşte să aibă impact pozitiv în România, atât pentru oameni, cât şi pentru business şi mediu.

Multimedia: www.bancatransilvania.ro, Blogul BT, BT Talks, Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube

BLACK FRIDAY -70%
CREDITE SI SERVICII FINANCIARE
SERVICII DE CONSULTANTA (JURIDICA/MARKETING)

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

Citește și alte știri similare pe Liberalist.ro:

Presa americană într-o singură voce: Biden este vinovat de înfrângerea catastrofală din Afganistan
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM