sâmbătă, mai 18Liberalist.ro - Portal Business

BET ajunge pentru prima dată la 20 de companii

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
BET ajunge pentru prima dată la 20 de companii

Cinci noi companii listate la Bursa de Valori Bucuresti intra de astazi, 21 martie, in indicii FTSE Russell dedicati Pietelor Emergente: MedLife (M), Purcari Wineries (WINE), Conpet (COTE),   IMPACT Developer & Contractor (IMP) si Sphera Franchise Group (SFG). Includerea companiilor a fost decisa de furnizorul global de indici in urma revizuirii trimestriale anuntata pe 18 februarie.

Actiunile M vor intra in componenta indicilor FTSE Global All Cap, iar WINE, COTE, IMP si SFG in FTSE Global Micro Cap.

Nuclearelectrica (SNN), parte deja a indicilor FTSE Global All Cap din 21 septembrie 2020, trece de la categoria Small Cap la Mid Cap.

Furnizorul global de indici FTSE Russell a anuntat si excluderea, incepand cu 21 martie, a actiunilor Bittnet Systems (BNET) din indicii FTSE Global Micro Cap.

Tot din 21 martie, indicele BET, principalul indice al pietei, si variantele de indici total return ale acestuia, ajung pentru prima data la 20 de companii in componenta dupa includerea actiunilor Aquila Part Prod Com (AQ). Decizia a fost aprobata de Comisia Indicilor in sedinta din 9 martie. Noile structuri ale indicilor BVB au fost anuntate la finalul zilei de 11 martie si intra in vigoare de astazi, 21 martie.

Comunicatul de presa aferent includerii companiilor in indicii FTSE Russell dedicati pietelor emergente, publicat in 21 februarie, este disponibil aici. Comunicatul de presa aferent includerii actiunilor AQ in indicele BET, publicat in 10 martie, este disponibil aici.

BLACK FRIDAY -70%
CREDITE SI SERVICII FINANCIARE
SERVICII DE CONSULTANTA (JURIDICA/MARKETING)

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!

Citește și alte știri similare pe Liberalist.ro:

Presa americană într-o singură voce: Biden este vinovat de înfrângerea catastrofală din Afganistan
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM