sâmbătă, septembrie 23Liberalist.ro - Portal Business

Donald Trump revine pe Twitter și îl depășește pe Biden la urmăritori

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Donald Trump revine pe Twitter și îl depășește pe Biden la urmăritori

Contul de Twitter al fostului președinte Donald Trump a fost reactivat după ce platforma a fost achiziționată de miliardarul Elon Musk.

Musk a apelat la utilizatorii Twitter pe care i-a intrebat dacă contul fostului președinte Donald Trump ar trebui reinstaurat, iar o majoritatea a votat pentru reinstaurare, deși Twitter este o platformă cu o ideologie și o ”voce” majoritar de stânga.

Musk a scris pe Twitter: „Oamenii au vorbit. Trump va fi repus. Vox Populi, Vox Dei”. Expresia latină înseamnă „vocea poporului este vocea lui Dumnezeu”.

Musk a declarat anterior că nu va lua „decizii majore privind conținutul sau restabilirea contului” înainte de a convoca un „consiliu de moderare a conținutului cu puncte de vedere foarte diverse”.

Twitter devine liber

Twitter sub conducerea lui Musk a renunțat să fie o portavoce a guvernului SUA alături de celelalte rețele sociale cu politică de stânga și, după cum a promis, încearcă să redevină o platformă liberă pentru comunicare fără cenzură statală sau ideologică.

„Cred că a fost o greșeală, deoarece a înstrăinat o mare parte a țării și (decizia) a dus la (cenzurarea) vocii lui Donald Trump”, a spus el.

De la reinstaurarea contului fostului președinte, în doar o singură zi @realdonaldtrump a depășit urmăritorii actualului președinte de trei ori, ajungând la peste 87 milioane de urmăritori.

SERVICII

Citește și alte știri similare pe Liberalist.ro:

ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X

Oferta Zilei