miercuri, iulie 24Liberalist.ro - Portal Business

Marea Britanie reintroduce taxa de drum ”HGV LEVY”

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Cum poti obtine o asigurare RCA MAI MICĂ pentru flota ta?

Marea Britanie reintroduce taxa de drum ”HGV LEVY ” pentru toate vehiculele de 12 tone sau mai mari. Taxa HGV LEVY poate fi achitată de la 1 August 2023 direct cu cardul Affinity-DKV pe portalul oficial.

Vezi RCA Online cu preturi fara comision!

Calcularea taxei HGV LEVY se face în funcție de: categoria vehiculului; clasa de emisie și perioada de valabilitate a vinietei. Puteți consulta tarifele aplicate la următorul LINK.

Cum se poate plăti taxa HGV Levy

Plata taxei de drum se face online la următorul link:
https://www.hgvlevy.service.gov.uk/

Dacă nu efectuați traversări frecvente puteți opta pentru o plată fără înregistrare accesând secțiunea ”Pay without registering”.

Noutati despre schimbările tarifare pentru taxele de drum din Germania – Toll Collect.

RCA IEFTIN pentru flota ta!

Dacă doriți un RCA Ieftin pentru mașina dvs. personală sau pentru parcul auto al firmei, atunci puteți apela cu încredere la serviciile unor broker care, pentru o taxă sau un mandat exclusiv de intermediere alte asigurări pot aplica pentru dvs. la BAAR pentru obținerea tarifului RCA de referință.

O firmă de acest gen vă poate ajuta cu obținerea unei asigurări RCA la un preț convenabil pentru flota dvs. și, ÎN PLUS, poate aplica pentru obținerea tarifului RCA de referință de la BAAR! Vezi RCA Online cu preturi fara comision!

Legea spune că atunci când cel puțin 3 asiguratori RCA ofertează un tarif de primă mai mare decât tariful de referință calculat de către BAAR, asiguratul se încadrează în definiția asiguratului cu risc ridicat și se poate adresa BAAR pentru formularea unei oferte de asigurare. BAAR va calcula tariful de referință și îl va aloca unui asigurator.

Asigurarea CASCO

Asigurarea CASCO este facultativa iar decizia de incheiere a unui contract de asigurare CASCO este a proprietarului vehiculului.
Asigurarea CASCO acopera daunele produse masinii asigurate, cu conditia ca aceasta sa fie inscrisa legal in circulatie (inmatriculata provizoriu sau definitiv) si sa apartina proprietarului inscris in polita de asigurare.
Condițiile de asigurare CASCO pot diferi de la o societate de asigurare la alta, atât în ceea ce privește riscurile asigurate, riscurile excluse, valoarea fransizei (dacă este cazul) și alte elemente specifice, cât și în ceea ce privește primele de asigurare și condițiile de plată ale acestora.

În general, riscurile pentru care companiile de asigurări oferă despăgubiri sunt: ciocniri, loviri, zgârieri, căderi, răsturnări, incendii, calamități naturale, furt.

SERVICII

Citește și alte știri similare pe Liberalist.ro:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *