miercuri, iunie 19Liberalist.ro - Portal Business

SUA: Joe Biden nu se simte foarte bine. Ce spun medicii și de ce se vorbește de Succesiune

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
SUA: Joe Biden nu se simte foarte bine. Ce spun medicii și de ce se vorbește de Succesiune

Anunț ÎNGRIJORĂTOR de la Washington! Joe Biden nu se simte foarte bine.

Analistii consideră că această afecțiune va fi folosită de Biden ca să se retragă onorabil din viata politică, lăsând locul Vice-Președintelui Kamala Harris, cea care are nevoie de toti cei trei ani ca să devină prezidentiabilă si să crească în încredere în rândul populației.

Biden are 39,6% Aprobare si 56,0% Dezaprobare conform thetrafalgargroup.org

La acest moment, Vice-Președintele SUA are o cotă de încredere sub Biden, care este și el cotat la un minim istoric de aprobare în rândul americanilor. De altfel, sondajele spun că dacă ar candida astăzi împotriva lui Donald Trump, va pierde cu câteva procente față de fostul președinte.

AL 25-lea Amendament poate fi folosit pentru succesiune


Conform Amendamentului 25 aprobat de Congres la 6 iulie 1965 si ratificat la 10 februarie 1967, in caz de invaliditate prezidențială se poate face o succesiune.

Sectiunea 1
În cazul demiterii din funcție a președintelui sau al decesului sau demisiei acestuia, vicepreședintele devine președinte.

Senatorul Rick Scott i-a cerut de multe ori vicepreședintelui Kamala Harris și membrilor cabinetului președintelui Joe Biden să ia măsuri cu privire la întrebarile serioase și extrem de justificate, dacă Biden este apt să conducă în calitate de comandant șef al Americii, și să ia în considerare invocarea al 25-lea amendament. Acest apel serios la acțiune din partea senatorului Scott ca urmare a eșecurilor nenumarate ale președintelui Biden în Afganistan, la granita de sud si in plan economic si sanitar.

Ce spun medicii despre starea de sanatate a lui Biden

Kevin O’Connor, medicul de la Casa Albă, a vorbit despre problema de sănătate a președintelui american. Acesta susține că nu este vorba despre nimic grav, care să îi pună în pericol sănătatea. 

Specialiștii au efectuat teste asupra polipului au indicat că era vorba de un adenom tubular, o tumoare benignă, cu creștere lentă, considerată posibil pre-canceroasă. 

Nu este pentru prima dată când Joe Biden trece printr-o astfel de procedură. Conform declarațiilor făcute de medic, în anul 2008, președintelui i-a mai fost extirpat un polip similar.

Șeful statului american nu are nevoie de o recuperare sau de analize amănunțite. Medicii îi recomandă să efectueze în continuare analize de rutină. 

Cât timp președintele Joe Biden a fost anesteziat, America a mai scris o filă de istorie. Președintele american a transferat prerogativele prezidențiale pentru pentru puțin timp, cât el a fost anesteziat pentru efectuarea colonoscopiei. 85 de minute,  Kamala Harris a fost prima femeie care și-a asumat funcția executivă supremă din Statele Unite.

Într-un memoriu, doctorului O’Connor a precizat faptul că Joe Biden „este în continuare apt pentru serviciu și își îndeplinește pe deplin toate responsabilitățile, fără nicio scutire sau compromis”.

→ CLICK PENTRU OFERTELE DR. MAX | ELEFANT.RO | LENSA

Citește alte știri pe Liberalist.ro:

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
De ce costă 1.000€ dacă este un CRM gratuit? Digitalizarea vânzărilor
Libertăți individuale – Constituția României

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM