sâmbătă, aprilie 13Liberalist.ro - Portal Business

Asigurarea auto – Câteva informații și unde poți cumpăra asigurarea auto

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Asigurarea auto – Câteva informații și unde poți cumpăra asigurarea auto

Pentru o asigurare auto online tot ce trebuie să faci este să accesezi un site web care îți oferă și posibilitatea să verifici cele mai bune oferte și intermediază această plată prin plata cu cardul, ordin de plata sau transfer bancar.

Tot mai mulți oameni au început să-și dea seama de faptul că cumpărarea de asigurări auto online este mult mai ușoară, și au siguranța obiectivității și un proces de cumpărare foarte transparent. Platformele online au o lista completă de asiguratori, unde puteți compara cu ușurință prețurile, caracteristicile oferite, incluziunile și excluderile și puteți face o alegere în cunoștință de cauză. De asemenea, puteți alege suplimente adecvate pentru vehiculul dvs. pentru o acoperire cuprinzătoare.

Câteva informații despre Asigurarea auto

Asigurarea auto este un contract, o polita, prin care soferul unui autovehicul este despăgubit de către o societate de asigurări pentru daunele suferite in urma unui accident rutier. Asigurarea RCA este o asigurare obligatorie, aceasta trebuie sa fie prezenta printre actele masinii in orice moment pentru a putea fi verificata de catre unitatile de politie.

Cumpără asigurare RCA auto online

Care sunt pașii pentru comandă? Comanda se efectuează foarte simplu, exact așa cum ar trebui să fie un serviciu online! În medie, tot procesul durează în jur de 2 minute. Pentru prima achiziție pe un website de intermediere, trebuie doar să completați un formular cu datele necesare, apoi să plătiți online, în deplină siguranță.

Important de știut că nu există nici o diferență între polițele cumpărate online și cele cumpărate de la brokeri.

Odată ce ați completat toți pașii și ați făcut plata, polița de asigurare se emite automat, pe adresa dvs. de email. În caz de nevoie, o puteți imprima singur/ă. Conform noilor legi în vigoare, aceasta poate fi imprimată pe hârtie albă (imprimarea pe hârtie verde nu mai este obligatorie).

Citește și alte știri similare pe Liberalist.ro:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *