miercuri, iulie 24Liberalist.ro - Portal Business

Asigurarea clădirilor și a conținutului acestora, inclusiv echipamente și vehicule neînmatriculate

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Asigurarea clădirilor și a conținutului acestora, inclusiv echipamente și vehicule neînmatriculate

Antreprenorii își protejează investițiile transferând către o societate de asigurare riscurile cu privire la resursele economice ale companiei, active și utilaje pe care se bazează pentru profit și pentru continuarea activității.

Furtunile, cutremurele sau alte calamități naturale pot distruge halele de producție sau stocurile de marfă, iar incendiile și exploziile, într-un lung șir de posibile accidente, pot indisponibiliza echipamentele sau mașinile aflate în patrimoniul unei companii.

Transferul riscurilor către o societate de asigurare reprezintă un punct crucial în protejarea unei investiții

Pe lângă pagubele directe, a căror remediere implică, de cele mai multe ori, costuri semnificative, distrugerea activelor sau a utilajelor unei firme antrenează pierderi pe termen lung, implicate de perturbarea ciclurilor de producție sau de întreruperea totală a activității.

Având în vedere că astfel de dezastre pot antrena pagube de miliarde, trasferul riscurilor către o societate de asigurare reprezintă un punct crucial în protejarea unei investiții.

Polițele din portofoliul Obsidian Broker asigură totalitatea bunurilor și a imobilelor pe care se bazează o companie pentru generarea profitului și a altor beneficii viitoare. În urma unei analize adaptate, emitem polițe de asigurare atât pentru clădiri având destinația de sediu administrativ, cât și pentru hale de producție sau alte tipuri de construcții utilitare.

Polița acoperă totalitatea bunurilor aflate în aceste clădiri, de la piese de mobilier, utilaje sau stocuri de marfă, la materiale și materii prime.

Aceasta asigurare vine în întâmpinarea constructorilor, a agricultorilor și tuturor categoriilor de antreprenori care dețin utilaje tractate sau autopropulsate, vehicule care, conform dispoziţiilor legale, nu sunt supuse înmatriculării. Echipamentele și vehiculele neînmatriculate pot fi asigurate pentru cazul pagubelor produse atunci când se află depozitate, dar și în timpul funcționării sau deplasării lor către punctele de lucru.

Citește și alte știri similare pe Liberalist.ro:

Plafonarea preţului RCA! Un proiect de lege nou la Senat
Asigurarea turistică storno
Cum se emit polițele de asigurare RCA în online?
Preţurile la RCA s-au triplat. Cartel sau cartel?
România: Risc mare de neplată a creanțelor. Protecția prin asigurarea de credit comercial foarte limitată
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
Asigurarea de anulare a unui eveniment
Calcul Asigurari – Pagina calculator asigurari RCA cu datele vehiculului

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *