sâmbătă, septembrie 23Liberalist.ro - Portal Business

Asigurarea pierderilor rezultate din întreruperea activității din cauza hackerilor

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Asigurarea pierderilor rezultate din întreruperea activității din cauza hackerilor

Strategiile de prevenție și tehnicile de fluidizare a proceselor din fluxul de producție nu pot anticipa accidentele sau intemperiile care amenință să întrerupă activitatea unei companii, antrenând pierderi bănești semnificative.

Pe lângă bunurile și proprietățile avariate, distrugerea activelor sau a utilajelor unei firme antrenează pierderi pe termen lung, rezultate din perturbarea ciclurilor de producție sau, uneori, de întreruperea totală a activității.

Evenimentele meteorologice extreme și alte dezastre naturale se situează pe primul loc printre factorii care au provocat în ultimii ani perturbări semnificative multor afaceri. Dar incendiile, inundațiile și furtunile sunt doar câteva dintre evenimentele care pot întrerupe brusc activitatea unei organizații.

Atacurile cibernetice motiveaza companiile sa se protejeze

Există, de asemenea, evenimente create de om, cum ar fi atacurile teroriste sau cibernetice, care pot afecta incredibil de repede chiar și marile afaceri. Acesta este motivul pentru care asigurarea pierderilor provenite din întreruperea activității este mai importantă ca niciodată pentru a garanta succesul unei organizații.

Transferul acestui tip de risc către o societate de asigurare reprezintă un imens sprijin pentru un antreprenor, care, va avea astfel șansa să își recupereze toate pierderile și să fie repus în situația în care s-ar fi aflat dacă nu s-ar fi produs dezastrul.

Asigurarea pierderilor financiare din riscuri asigurate compensează atât profitul pierdut din cauza intreruperii activității, cât și cheltuielile operaționale ocazionate de relocare sau de salariile și alte obligații de plată apărute în perioada de reconstrucție.

În funcție de tipul de poliță ales, investitorul poate solicita refacerea proprietății avariate și a capacității și nivelului de producție obișnuit, alături de refacerea cifrei de afaceri.

Citește și alte știri similare pe Liberalist.ro:

Plafonarea preţului RCA! Un proiect de lege nou la Senat
Asigurarea turistică storno
Cum se emit polițele de asigurare RCA în online?
Preţurile la RCA s-au triplat. Cartel sau cartel?
România: Risc mare de neplată a creanțelor. Protecția prin asigurarea de credit comercial foarte limitată
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
Asigurarea de anulare a unui eveniment
Calcul Asigurari – Pagina calculator asigurari RCA cu datele vehiculului

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X

Oferta Zilei