marți, septembrie 26Liberalist.ro - Portal Business

Cum îți protejezi activele care îți aduc bani în firmă?

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Cum îți protejezi activele care îți aduc bani în firmă?

Antreprenorii care doresc să aibă un business durabil își protejează investițiile transferând către o societate de asigurare riscurile cu privire la activele care aduc venituri companiei. Acele active și utilaje pe care se bazează pentru profit și pentru continuarea activității.

Așadar se poate asigura clădirile și a conținutului acestora, inclusiv echipamente și vehicule neînmatriculate.

Polițele de asigurare a activelor societatilor comerciale sunt un cost normal de business pentru că asigură totalitatea bunurilor și a imobilelor pe care se bazează o companie pentru generarea profitului și a altor beneficii viitoare.

Tipurile de polite de asigurari pentru activele firmelor:

Asigurarea pierderilor din întreruperea activității

Pe lângă bunurile și proprietățile avariate, distrugerea activelor sau a utilajelor unei firme antrenează pierderi pe termen lung, implicate de perturbarea ciclurilor de producție sau, uneori, de întreruperea totală a activității.

Asigurarea cheltuielilor suplimentare din întreruperea afacerii

În cazul unui dezastru, un antreprenor poate dispune o serie de cheltuieli suplimentare pentru redresarea companiei, de la cele care i-ar permite continuarea activității, la investițiile necesare pentru scurtarea perioadei de criză.

Asigurarea toate riscurile

Efortul de anticipare a riscurilor în domenii cu multiple vulnerabilități poate fi compensat în totalitate de polițele speciale care acoperă toate riscurile, atât cele proprii, cât și pagubele produse terților, devenind o modalitate unică de a garanta siguranța totală a unei investiții.

Asigurarea stocurilor de materii prime, materiale și stocuri de produse

Înțelegând deosebita lor importanță, un antreprenor asigură stocurile de materii prime, materiale și stocurile de produse, rezerve vitale pentru continuitatea activității unei companii, pentru folosirea deplină a capacității sale de producție și pentru satisfacerea operativă a cererii.

Asigurarea echipamentelor electronice

Pe măsură ce utilajele vechi sunt înlocuite cu linii performante și automatizate, echipamentele electronice devin resurse „vitale” pentru o companie, iar avarierea acestora produce serioase perturbări în fluxul de lucru și, în anumite cazuri, duce la întreruperea totală a activității.

Asigurarea avariilor accidentale la mașini, echipamente și utilaje

Astfel se poate asigura toate tipurile de mașini, echipamente și utilaje a căror avariere ar aduce pagube importante unei companii, cauzând și întreruperea procesului de producție.

Asigurarea valorilor, inclusiv a numerarului în tranzit

Atelierele și magazinele de bijuterii cunosc beneficiile acestui tip de poliță, alături de muzee și galerii de artă, transportatorii obiectelor de valoare, companiile de minerit, instituțiile financiare sau atelierele de prelucrare a metalelor sau pietrelor prețioase.

Citește și articolele următoare pe Liberalist.ro:

RCA 2022. Asigurari RCA online – VERIFICARE & CALCULATOR
Cea mai bună aplicatie RCA AUTO?
Alocările bugetare 2022 pentru afaceri noi
Optimizare SEO – Servicii, preț, consultanță și ce înseamnă
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Firme de asigurari auto cu cele mai bune preturi in 2022!
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X

Oferta Zilei