luni, aprilie 22Liberalist.ro - Portal Business

Cum poti obtine o asigurare RCA MAI MICĂ pentru flota ta?

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Cum poti obtine o asigurare RCA MAI MICĂ pentru flota ta?

Există firme specializate care aplică pentru dvs. la BAAR pentru obținerea tarifului RCA de referință. O firmă de acest gen vă poate ajuta cu obținerea unei asigurări RCA la un preț convenabil pentru flota dvs. și, ÎN PLUS, poate aplica pentru obținerea tarifului RCA de referință de la BAAR! Vezi RCA Online cu preturi fara comision!

Când cel puțin 3 asiguratori RCA ofertează un tarif de primă mai mare decât tariful de referință calculat de către BAAR, asiguratul se încadrează în definiția asiguratului cu risc ridicat și se poate adresa BAAR pentru formularea unei oferte de asigurare. BAAR va calcula tariful de referință și îl va aloca unui asigurator.

Asigurarea CASCO

Asigurarea CASCO este facultativa iar decizia de incheiere a unui contract de asigurare CASCO este a proprietarului vehiculului.
Asigurarea CASCO acopera daunele produse masinii asigurate, cu conditia ca aceasta sa fie inscrisa legal in circulatie (inmatriculata provizoriu sau definitiv) si sa apartina proprietarului inscris in polita de asigurare.
Condițiile de asigurare CASCO pot diferi de la o societate de asigurare la alta, atât în ceea ce privește riscurile asigurate, riscurile excluse, valoarea fransizei (dacă este cazul) și alte elemente specifice, cât și în ceea ce privește primele de asigurare și condițiile de plată ale acestora.

În general, riscurile pentru care companiile de asigurări oferă despăgubiri sunt: ciocniri, loviri, zgârieri, căderi, răsturnări, incendii, calamități naturale, furt.

ALTE ASIGURARI PENTRU FLOTĂ

Asigurarea CMR 

CMR este asigurarea de răspundere a transportatorului, în calitate de cărăuș, pentru mărfurile transportate.

Se adresează firmelor care au de efectuat transporturi în țară sau străinătate cu vehicule personale, închiriate sau în gestiune. Riscurile asigurate de polița CMR sunt pierderea totală parțială sau deteriorarea produselor transportate, precum și depășirea termenului de livrare din vina transportatorului.
Această poliță se poate incheia pentru un singur transport, acoperirea riscurilor fiind delimitată în timp și spațiu conform contractului sau pentru o anume perioadă de timp, acoperind riscurile tuturor transporturilor efectuate în perioada de asigurare conform condițiilor contractuale.

Asigurarea ROTR 

Asigurarea ROTR este un acronim pentru Asigurarea de Răspundere civilă a Operatorilor de Transport Rutier și este destinată operatorilor de transport rutier pentru obținerea licenței de transport. Conform prevederilor legale în vigoare, operatorul de transport trebuie să facă dovada că dispune de capacitate financiară în valoare de 9.000 euro pentru primul autovehicul și de cate 5.000 euro pentru fiecare din celelalte autovehicule. Capacitatea financiară se certifică prin capitalul social propriu, completat cu garanții bancare sau asigurare.

Asigurarea ROTR  acoperă riscurile de prejudicii materiale produse terţilor ce au calitatea de beneficiari ai serviciilor de transport prestate de asigurat

Asigurarea de viata –  RESPECT 

Asigurarea care îți aduce consultații medicale online nelimitate pentru tine și angajații tăi. Printre beneficiile acestei asigurări se numără și serviciile de TELEMEDICINĂ.

Prin serviciul de TELEMEDICINĂ inclus în pachetul de grup, angajații dvs. pot beneficia de acces nelimitat la consiliere medicală prin telefon sau online, serviciul putând fi accesat inclusiv de pe mobil. Prin acest serviciu, dvs. și angajații dvs. (si rudele de gradul I ale beneficiarului principal) beneficiați atât de consultații medicale, cât și de tratament și monitorizare.

Prin asigurarea de viață de grup Respect sunt acoperite, de asemenea, și costurile de spitalizare care pot apărea ca urmare a unui accident în timpul cursei.

Asigurarea de călătorie


Asigurarea de travel te protejează pe durata călătoriilor efectuate în străinătate (în Europa, Turcia, SUA și Canada), indiferent că vei călători în interes de afaceri sau în calitate de turist.

Asigurarea de locuinta  PAD și facultativă


Asigurarea PAD este asigurarea obligatorie a locuințelor împotriva cutremurelor, alunecărilor de teren și a inundațiilor. Persoanele fizice și juridice sunt obligate să își asigure locuința împotriva dezastrelor naturale, în condițiile acestei legi, măsura aplicându-se la toate construcțiile cu destinația de locuință, din mediul urban sau rural, aflate în proprietatea acestora și înregistrate în evidențele organelor fiscale.

Asigurarea facultatiăa este condiționată de încheierea prealabilă a unei asigurări obligatorii pentru locuință si acoperă inclusiv riscurile care nu sunt cuprinse în asigurarea PAD.

Printre acestea se încadrează: incendiile, trăsnetele, exploziile, căderea aparatelor de zbor, undele de șoc provocate de avioane, precum și dezastre naturale ca: furtunile, uraganele, vijeliile, tornadele, ploile torenţiale, ploile înghețate, căderile de grindină, avalanșele de zăpadă, daunele provocate de greutatea zăpezii, respectiv a gheţii, căderea accidentală a corpurilor sau aluviunile produse de inundații.

SERVICII

Citește și alte știri similare pe Liberalist.ro:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *