sâmbătă, aprilie 13Liberalist.ro - Portal Business

Plata polițelor RCA în rate

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Plata polițelor RCA în rate

Firmele de asigurări acceptă plata polițelor RCA în rate – este oferta unor firme de asigurări, după ce din cauza falimentului City Insurance, tarifele din piață s-au dublat sau chiar triplat. Astfel, clienții pot achita polițele în două sau chiar patru tranșe, informează Digi24.

Evelin Ceciu, asistent broker: O societate de asigurări îți ia un avans din acea primă anuală de asigurare și după 4 luni îți pretinde restul de bani. O alta, de exemplu, te scoate mai scump decât ai plăti pe un an. Avem și companii care iau la șase luni rată.

Părerile șoferilor sunt împărțite:

-Sincer, nu știam de procedura asta. E prima oară când aud asta, de la dumneavoastră. Cred că e o soluție bunicică.

Unii soferi considera ca este același lucru. „Că plătesc în rate, că plătesc o dată, tot e scumpit. În rate e mai scump, adică n-o să plătesc tot o dată, 1.000 de lei, o să plătesc 1.200 în rate. Și?

-Jale, ne-a ruinat pe toți. Au crescut peste noapte prețurile. Am plătit la mașina mea 13 milioane și înainte era nici jumate. Trebuie schimbat prețul, trebuie scăzut.

City Insurance, firma care a falimentat luna trecută, era lider pe piața RCA, cu o cotă de 46%

Clienții acestei companii au fost atrași cu prețuri mici, iar acum trebuie să-și înnoiască polițele la sume duble sau chiar triple.

Preţurile la RCA s-au triplat pentru unii şoferi după falimentul City Insurance. Firmele care au rămas pe piaţa şi-au majorat preţurile ca urmare dar nu numai. Conform ZF.ro, prețurile RCA erau preconizate să crească din octombrie oricum.

O echipă News Hour with CNN a făcut toate calculele şi vă arată cât e creşterea preţurilor. Telespectatorii Antena 3 au trimis ofertele de RCA pe care le primesc în ultimul timp si ca urmare se observă o crestere majora. De exemplu, un șofer de 35 de ani, cu mașină standard, motor de 2000. În urmă cu 6 luni, a plătit pentru o poliță auto 370 de lei, acum aceași poliță la același asigurător RCA-ul costă 1.100 de lei. Citeste mai mult…

Citește alte știri pe Liberalist.ro:

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
De ce costă 1.000€ dacă este un CRM gratuit? Digitalizarea vânzărilor
Libertăți individuale – Constituția României

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM