miercuri, iulie 24Liberalist.ro - Portal Business

După ce ne dau afară, regimul totalitar închide și firmele care nu respectă Sistemul!

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
După ce ne dau afară, regimul totalitar  închide și firmele care nu respectă Sistemul!

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede închiderea firmelor care nu respectă, în mod repetat, măsurile anti-COVID-19 Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede aplicarea sancțiunii complementare de închidere temporară a sediului principal al operatorilor economici care, în mod repetat, nu respectă măsurile de prevenire și combatere a răspândirii, relatează Activenews.ro.

Încă la putere, de câtă încredere se mai bucură regimul Iohannis?

Intelectualul și omul de stat Varujan Vosganian ne reamintește de ce PNL a scăzut în sondaje sub 17% și continuă să scadă, și de ce PSD va avea aceeași soartă dacă implementează Certificatul de Concediat românii care nu se conformează regimului.

”Față de sondajul anterior, efectuat în luna octombrie, AUR a crescut de la 14% la 15%, USR a scăzut de la 13% la 11%, iar PNL a scăzut un procent de la 18% la 17%. PSD și UDMR au staționat. Sondajul a fost realizat în perioada 16-24 noiembrie pe 906 subiecți prin metoda interviuri telefonice cu o marjă de eroare de 3,2%,” relatează g4media.ro.

Sondajul însă nu descrie impactul ultimelor măsuri totalitare promovate de PSD prin Certificatul Verde Stop Covid, care față de cel propus de PNL, singura diferență este câteva zile în plus până când vei fi suspendat de la muncă indefinit și neconstituțional!

Cunoscând bine mișcarea reacționară din societate la regimul fascist de la Cotroceni, suntem mai mult decât siguri că vom vedea o scădere abruptă a PSD dacă continuă cu aceste propuneri legislative!

De câte ori am fost mințiți în doi ani de zile?

”E ciudat, dragi vaccinați, că deși ați fost mințiți de atâtea ori în legătură cu eficacitatea așa-numitelor vaccinuri anti-COVID, unii dintre dumneavoastră continuă să creadă gogorițele care li se servesc și resping cu înverșunare orice argument contrar.

– Vi s-a spus că vaccinul imunizează, că o persoană care se vaccinează nu mai ia boala. Iată ce vă spunea Guvernul României: „Contacții vaccinați (vaccin Pfizer/BioNTech, aprobat condiționat în Uniunea Europeană) ai persoanei nevaccinate sunt protejați față de de dezvoltarea bolii Covid-19

– chiar dacă virusul ar putea ajunge în căile respiratorii, transmis de la un purtător, nu va produce efecte, fiind inactivat de anticorpii protectori dezvoltați după vaccinare.” (la comentarii găsiți link-ul prin care chiar Guvernul României vă spune asta). A fost o minciună.

– Pfizer v-a spus că eficacitatea vaccinului este de peste 90% pentru contaminare și de 100% pentru simptome severe. Asta a fost o altă minciună.

– Vi s-a spus că dacă 80% din populație se vaccinează, se va ajunge la imunitatea de turmă. Cum bine se vede, a fost o minciună sfruntată.

Pedepsiti și prin certificat verde de vaccinare?

– Vi s-a spus că efectele adverse sunt minore. Dovezile privind reacțiile adverse, pornind cu indispoziții temporare, stări de handicap prelungite sau chiar moartea sunt tot mai numeroase.

– Vi s-a spus că eficacitatea după șase luni nu scade sub 84%. Asta a fost o minciună de-a dreptul nerușinată.

– Ați fost amenințați cu tot felul de variante indiene, sud-africane, columbiene, delta, epsilon, miu, omicron etc. etc. una mai contagioasă și mai periculoasă ca alta și care necesită urgent vaccinare completă sau cu doza a treia de rapel. Toate au fost alarme false.

– Nimeni nu v-a spus, în momentul declanșării campaniei de vaccinare, că va mai fi nevoie de doza a treia, a patra etc.

– Deși teritorii în care vaccinarea adulților a ajuns la 100% se află în zone de mare risc epidemiologic, sunteți mințiți că asta se întâmplă din cauza persoanelor nevaccinate.

– Vi s-a spus că trebuie de urgență vaccinați copiii, dar asta e o minciună, nu există niciun motiv pentru care copiii să fie vaccinați, persoanele sub 18 ani au o rată de supraviețuire practic de 100%, iar ideea că vaccinezi copiii ca să le aperi părinții și bunicii este o monstruozitate.

Și totuși, cei care v-au mințit continuă să se bucure de încrederea dumneavoastră iar pe noi, cei care vă prezentăm cifre neîndoielnice, opinii ale unor specialiști, inclusiv laureați ai premiului Nobel, descoperitorii testelor PCR sau a virusului HIV, dovezi de netăgăduit în legătură cu efectele perverse și adverse ale vaccinurilor etc. ne tratați cu neîncredere.

Să fie această înțelegere stranie a încrederii și supunerii încă o reacție adversă a vaccinului?

Citește alte știri pe Liberalist.ro:

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
De ce costă 1.000€ dacă este un CRM gratuit? Digitalizarea vânzărilor
Libertăți individuale – Constituția României

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM