sâmbătă, mai 18Liberalist.ro - Portal Business

Dinamică pozitivă înregistrată pe piața asigurărilor voluntare de sănătate

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Dinamică pozitivă înregistrată pe piața asigurărilor voluntare de sănătate

Romanii au accesat în 2023  servicii medicale in valoare de 458 milioane de lei, in baza asigurarilor voluntare de sanatate.

Cifra este in crestere cu 27% comparativ cu anul 2022. Acestia sunt bani care nu au mai fost cheltuiti din fondul public de asigurari sociale de sanatate, putand fi redirectionati, asadar, spre categorii mai vulnerabile de populatie, conform UNSAR.

“Dinamica pozitiva inregistrata pe aceasta piata este o dovada in plus ca rezultatele educatiei financiare incep sa se vada si ca romanii acorda o importanta sporita starii lor generale de sanatate”, a declarat Alexandru CIUNCAN, Presedinte & Director General al UNSAR.

Asigurarea de sănătate

Asigurarea de sănătate oferă acces la asistență medicală de înalt standard prin produse care permit tratamentul în clinici și spitale internaționale. În funcție de pachetul selectat, produsele de asigurare din portofoliul nostru permit tratamentul în clinici și spitale europene sau în unități medicale din întreaga lume.

În funcție de necesitățile partenerilor noștri, acest tip de asigurare poate acoperi toate tipurile de asistență medicală, de la servicii stomatologice, consultații multi-disciplinare și analize de laborator, la tratamentul asociat bolilor cronice netransmisibile, printre care diabetul, cancerul sau bolile cronice cardiovasculare și respiratorii. Polițele asigură spitalizarea și, în cazul diagnosticelor severe, servicii de transplant de organe sau de măduvă osoasă.

Cu asigurarea individuala de sanatate  ai acces la consultatii de specialitate, analize de laborator, investigatii medicale si spitalizare in mii de clinici din Bucuresti si din tara.

O Asigurare de Sănătate poate avea mai multe componente pe care tu le combini după cum îți e mai bine:

Spitalizare și chirurgie

Componenta de bază te acoperă în cazul problemelor medicale care cer spitalizare și chirurgie. Tu decizi nivelul de acoperire, poate fi din accident sau din accident și îmbolnăvire.

Tratament cancer, arsuri, transplant

Noua asigurare suplimentară îți oferă alternative de tratament în orice spital din țară sau din străinătate, cu până la o suma de lei virați în contul tău imediat după diagnostic.

Prevenție

În funcție de nivelul de prevenție ales, beneficiezi de un număr de analize și consultații anuale acoperite de asigurare.

Ce beneficii ai:

  • configurezi asigurarea in functie de nevoile medicale si de buget
  • ti se deconteaza pana la o suma de lei intre 100.000 -500.000 de lei pe an pentru spitalizare, daca alegi aceasta acoperire
  • poti consulta medici din strainatate pentru a doua opinie medicala, daca nu esti sigur de diagnosticul sau de tratamentul primite
  • ai acces la serviciul de telemedicina – asistentul virtual care te pune in legatura, la orice ora, cu medici generalisti
  • ai preturi de la 5 lei pe zi, in functie de serviciile medicale pe care le alegi

Citește alte știri pe Liberalist.ro:

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
De ce costă 1.000€ dacă este un CRM gratuit? Digitalizarea vânzărilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *