sâmbătă, mai 18Liberalist.ro - Portal Business

Fosta jurnalistă Andreea Budica a murit subit, la 41 de ani, în urma unui AVC

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Fosta jurnalistă Andreea Budica a murit subit, la 41 de ani, în urma unui AVC
 
Jurnalista Andreea Budică a murit subit la doar 41 de ani, în urma unui accident vascular cerebral. Nu este deocamdată clar ce a declanșat AVC-ul la o persoană atât de tânără. Putem doar presupune o posibilă reacție adversă la vaccinarea Covid, relateaza Activenews.
 

La începutul anului publica pe pagina personală despre „schema de imunizare după vaccinul Pfizer”

Andreea Budică lucrase în trecut la Economica, Digi 24, The Money Channel TV, TVR sau Realitatea TV, iar în prezent era copyrighter la multinaționala Honeywell HTS.

Pe 27 ianuarie 2021, Andreea Budică redistribuia pe Facebook o informare despre „schema de imunizare după vaccinul Pfizer” anti-Cobid-19, aflat în faza a 3-a de studii clinice și deținând doar o autorizare de urgență, până la parcurgerea completă a cerințelor de autorizare deplină.

BLACK FRIDAY -70% | Vara aceasta vine cu noi oferte de ochelari de soare de la Lensa

AstraZeneca creşte riscul formării cheagurilor de sânge

Un studiu sugerează că vaccinul AstraZeneca creşte riscul formării cheagurilor de sânge, alături de alte afecţiuni grave care pot provoca tromboze, scrie BBC News. Cu toate acestea, studiul a constatat că riscul unor astfel de probleme în urma unei infecţii cu coronavirus este mult mai mare.

Echipa condusă de Universitatea Oxford a constatat, de asemenea, un risc crescut de accident vascular cerebral după vaccinul Pfizer – şansele fiind, totuşi, mai mici decât în urma unei infecţii cu COVID-19 conform analizei facute de Ziarul Financiar.


TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!

Citește și alte știri similare pe Liberalist.ro:

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Dacă apreciați conținutul acestei publicații liberal-conservatoare, vă încurajăm să vă invitați și prietenii să se alăture. Mulțumim!