sâmbătă, mai 18Liberalist.ro - Portal Business

Guvernul SUA consideră că opoziția la măsurile c0vi-d constituie Amenințare Teroristă!

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten

Prietenii noștri comuniști de la Feisbuuc ne-au pus gând rău! Ultima noastră postare în care arătam un print screen de la o televiziune de stânga prin care se anunța etichetarea criticilor anti măsuri cuvvid20/guvernamentale drept terorism domestic, a deranjat! Nu informația a deranjat ci faptul că o criticăm.

Cităm sursa oficială DHS din Statele Unite ale Americii:

Rezumatul amenințării terorismului asupra patriei SUA

(subpunct 1, al.2) În restul anului 2021, extremiștii violenți motivați rasial sau etnic (RMVE) și extremiștii violenți anti-guvernamentali / anti-autorități vor rămâne o prioritate națională de amenințare pentru Statele Unite. Acești extremiști ar putea încerca să exploateze apariția variantelor COVID-19, considerând potențialul restabilire a restricțiilor de sănătate publică în Statele Unite ca o rațiune pentru efectuarea atacurilor. Streșii legați de pandemie au contribuit la creșterea tensiunilor și tensiunilor societale, provocând mai multe comploturi de către extremiștii violenți domestici și pot contribui la o mai mare violență în acest an.

National Terrorism Advisory System Bulletin – August 13, 2021

Așadar, e oficial, suntem teroriști pentru că ne permitem să criticăm guvernul și stresăm populația! Noi stresăm populația, nu ei cu restricțiile, carantinele și panica zilnică din media.


Așadar dacă vom dispărea o perioadă, să știți de ce și mai ales să știți că suntem pe website, Telegram și Linkedin.

În postarea noastră de ieri spuneam:

Cei 80 milioane de americani care au votat acest personaj isi merita soarta! Ministerul Sanatatii (corect este DHS) din SUA considera ca opozitia la masurile cuvid constituie un Risc Terorist! Tot teroristi sunt si cei care cred ca Biden a fost ales ilicit. Dar culmea prostiei neomarxiste este listarea Sarbatorilor religioase ca risc terorist! Www.liberalist.ro

Și alăturam o fotografie cu print screen – vezi foto

Amenințarea nu vine cu explicații suplimentare, nici măcar nu ne este menționată postarea și articolul de la ‘fact-checkers’ la care fac referire, așa cum ar trebui să fie ca să înțelegem de ce informația este parțial adevărată. Cum poate un print-screen cu ecranulul postului NBC News din SUA să fie informație parțial greșită și noi să fim cenzurați pentru ea?

De asemenea, menționăm faptul că acestă imagine a fost preluată de foarte multe publicații online și amplu criticată, așadar, cel mai probabil, deranjul îl constituie tocmai această critică susținută a ce consideră guvernul/bigtech (sunt practic una) terorism în juxtapunere cu terorismul adevărat din Afganistan. Liderii talibani, până ieri, au putut comunica nestingherit pe toate rețelele sociale importante.

Nu pierdeți legătura cu noi!

Încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. Click dacă vreți să ne auziți aici –VREAU PE TELEGRAM

Mulțumim!

Citește pe Liberalist.ro și:

Presa americană într-o singură voce: Biden este vinovat de înfrângerea catastrofală din Afganistan

Analiză sumbră: Doar 2% dintre firmele românești sunt bancabile. În 2022, statul nu va mai avea bani și nici credit

Certificatul verde. Cum se poate descărca certificatul verde COVID

Comunistii prind tupeu: vor sã bage în închisoare presa pentru ‘defãimare’ sau orice considerã ei cã e urã

ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?

VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție

Photo by Dmitry Vechorko on Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *