Mii de români răspund apelului și trimit petiții în ultimul ceas pentru libertatea de alegere

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Mii de români răspund apelului și trimit petiții în ultimul ceas pentru libertatea de alegere

„Certificatul verde” a trecut de Senat, deși OUG 68/2021 prin care se reglementează cadrul legal pentru eliberarea, verificarea și acceptarea certificatului digital privind virusul c-o-v-i-d19 a primit aviz negativ din partea Comisiei pentru drepturile omului, culte și probleme ale minorităților naționale. Mai precis, legea care aprobă ordonanța de urgență a Guvernului pe acest document a trecut cu voturile PNL, USR și UDMR.

Singurii senatori care s-au opus au fost cei de la AUR.

Cei de la PSD s-au abținut în masă. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, parlamentarii PNL au introdus în lege un amendament prin care Guvernul poate institui certificatul verde pentru exercitarea „drepturilor și libertăților fundamentale, în interesul protejării sănătății publice și în scopul exclusiv al combaterii răspândirii epidemiei Covid-19”. (Amendamentul și legea pot fi citite aici – captura mai jos)

Certificatul verde va intra la vot pe 11 -12 octombrie

Există, așadar, posibilitatea ca Guvernul să instituie obligativitatea certificatului de vaccinare pentru exercitarea tuturor drepturilor constituționale, inclusiv libertatea de mișcare, nu doar pentru accesul în anumite locații, așa cum este prevăzut în acest moment.

Active News redă într-un articol recent impresiile dlui George Stoian de la dezbaterile cu privire la certificatul verde: „Problema majoră este ca acest proiect de lege, prin care ar fi practic suspendată Constituția și ne-ar fi condiționate drepturile și libertățile fundamentale de prezentarea certificatului „verde”, este deja introdus pe ordinea de zi din Camera Deputaților pentru 11-12 octombrie!

Momentan balanța înclină spre cei care vor sa ne bage pe gât acest certificat de sorginte nazistă, de aceea e nevoie ca de aer de o implicare mai puternică a oamenilor din societatea civilă.”

Cum poți petiționa împotriva certificatului verde

Trimite o scrisoare către autorități pentru petiționare! Facebook nu funcționează, emailul unor parlamentari poate funcționează dar pe mulți nu-i interesează, însă influența dvs directă este către primarul din satul și orașul dvs.

Puteți să-i opriți arătând răspicat opoziția dumneavoastră! Vin alegerile în curând și vă vor vizita pe la poartă pentru susținere.

Model de petiție


Domnilor DEPUTAŢI ŞI SENATORI ROMÂNI,

Conform art 69, alin 1 din Constituția României “În exercitarea mandatului, deputaţii şi senatorii sunt în serviciul poporului.” Noi, votantii dumneavoastră, cetățeni români cu drepturi și libertăți individuale câștigat cu sânge la revoluție în 1983, VĂ CEREM IMPERATIV SĂ NU VOTAȚI PENTRU IMPLEMENTAREA PAȘAPORTULUI DE VACCINARE!

Cerem imperativ parlamentarilor români, din cele două camere și totodată guvernului României, să respingă orice inițiativă legislativă prin care se instaurează un pașaport (certificat) vaccinal obligatoriu chiar dacă cuprinde opțiunea contra-cost a testării, interdicție care este o discriminare semnalată și de Avocatul Poporului.

Considerând că vaccinarea este un act medical privat si individual, și impunerea certificatului de vaccinare și testării contra cost pentru cei care au o contraindicație medicală sau din motive ce țin de convingere personală nu pot să își administreze vaccinul este o ÎNCĂLCARE GROAZNICĂ a libertăților și drepturilor consființite de Constituție și dreptul internațional, într-un stat de drept și democrat!

Accentuăm solicitare noastră, și CEREM IMPERATIV votarea împotriva implementării certificatului verde!

Vă mulțumesc.

Semnatar / Data

Nume Prenume

____________

(Adăugați și Alți semnatari cu nume si prenume)


Trimiteți petițiile în atenția primarilor, parlamentarilor și a guvernului!

CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI,

Domnului Prim-Ministru, D-nul Florin Vasile Cîțu

Prin poștă normala Guvernul României, Piața Victoriei 1, București 011791, Romania   Prin poștă electronică In atenția domnului Florin Silaghi, contact@control.gov.ro

CĂTRE SENATUL ROMÂNIEI,

Doamnei Presedinte a Senatului,

D-na Anca Dana Dragu     

Prin poștă normala Senatul României, Calea 13 septembrie, nr.1-3, Sector 5, Bucureşti.   Prin poștă electronică cabinet.presedinte@senat.ro   

Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții    

Prin poștă normala Senatul României, Calea 13 septembrie, nr.1-3, Sector 5, Bucureşti.   Prin poștă electronică    cabu@senat.ro 

CĂTRE CAMERA DEPUTAŢILOR ·         

Domnului Preşedinte al Camerei Deputaţilor, D-nul Ludovic Orban    

Prin poștă normala Palatul Parlamentului, Strada Izvor, nr. 2-4, sector 5, Bucuresti o      Prin poștă electronică    ludovic.orban@cdep.ro  ·             

Comisia pentru cercetarea abuzurilor, corupției și pentru petiții din Camera Deputaților   

Prin poștă normala Palatul Parlamentului, Strada Izvor, nr. 2-4, sector 5, Bucuresti o  Prin poștă electronică    cp14@cdep.ro , srp@cdep.ro    

De asemenea, circula pe internet o lista de telefoane ale parlamentarilor, insa nu putem garanta validitatea lor.

Citește alte știri pe Liberalist.ro:

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
De ce costă 1.000€ dacă este un CRM gratuit? Digitalizarea vânzărilor
Libertăți individuale – Constituția României

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Liberalist.ro - despre piețe libere! Adaugă site-ul pe mobil în 2 pași!

Click ofertele DR.MAX | ELEFANT | VIVA CREDIT | LENSA | FERRATUM BANK