Statul Florida a ridicat restricțiile. Statele care continuă să își oblige rezidenţii să respecte restricții după imunizare indică faptul că liderii lor „nu cred în vaccinuri”

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten


Guvernatorul statului american Florida a ridicat luni, cu efect imediat, toate restricţiile asociate pandemiei de COVID-19. El și-a justificat decizia prin disponibilitatea și eficacitatea vaccinurilor împotriva coronavirusului SARS-CoV2, relatează AFP, citată de Agerpres.

DeSantis a promulgat o lege care pune capăt stării de urgenţă la 1 iulie în Florida şi a semnat apoi un decret care avansa data de intrare în vigoare a acelei măsuri începând de luni, 3 mai. Guvernatorul Ron DeSantis a criticat totodată restricţiile stricte care sunt încă în vigoare în alte state americane. El a sugerat că statele care continuă să îi oblige pe rezidenţii lor să respecte astfel de măsuri indică faptul că liderii lor „nu cred în vaccinuri”.

DeSantins considera ca este un mesaj teribil de gresit daca continui sa spui ca dupa vaccinarea populatiei vom mentine mastile si alte restrictii, inseamna ca cei care spun aceste lucruri nu cred in stiinta si in eficienta vaccinului.

În Florida, 9.184.860 de persoane sau 42% din stat au primit cel puțin o doză. În total, 5.993.479 de persoane sau 27% din populația Floridei a fost complet vaccinată.

Între timp în România, întrebat dacă se pregateste eliminarea restrictiilor, premierul Florin Cîţu vorbește despre vaccin și un procent de imunizare scandalos de lipsit de temei si ‘aruncă’ iarăși orizontul de timp pentru 1 August, după ce acum puțin timp menționa 1 iunie.

Premierul Cîţu a fost întrebat, miercuri, dacă nu este discriminare faptul că restaurantele ar putea fi deschise doar pentru persoanele vaccinate.

„Vineri va fi comitetul interministerial şi acestea sunt propuneri pe care le vom discuta împreună cu Ministerul Sănătăţii, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Justiţiei şi vom vedea şi care vor fi, de fapt, soluţiile. Până la urmă există un mod de a motiva populaţia, fiecare ţară are un mod de a motiva populaţia. Am văzut şi Germania foloseşte această metodă, dacă Germania este OK să motiveze, să aibă beneficii pentru persoanele vaccinate, cred că putem şi să fim şi noi OK”, a răspuns premierul.

Dacă guvernatorul Floridei nu discriminează când elimina restricțiile pentru cetățenii statului, în România lumea se împarte în virtuoși și teroriști, conform dlui Prim Ministru.

De ce ne minte Guvernul? Vlad Voiculescu publică ce nu trebuia

“Grupul de “comunicare strategică” al lui Arafat spune că sunt 1093, VeVeVe spune că sunt doar 221 de pacienți internați la ATI! Cine minte, cine intră pușcărie?”, declara revoltat avocatul Gheorghe Piperea pe pagina lui de facebook.

“Cum e posibil ca cele două cifre să fie la o asemenea distanță kilometrică?Oare cât mai sunteți dispuși să acceptați fără crâcnire aceste minciuni criminale? Încă mai credeți că e pentru siguranța voastră?

PS Vedeți acum de ce a sărit ca ars Cîțu, trimițând corpul de control la MS și amenințându-l voalat pe VeVeVe cu dosar penal de divulgare a secretului de stat? A minciunii – secret de stat, mai precis?” – Piperea

Lucrurile sunt simple si cinice. Starea de alertă a fost și rămâne un mijloc de făcut foarte muli bani pentru cei din sistem, prin numiri directe fără concurs și contracte ‘babane’ atribuite direct. Transparența, fie ea accidentală, deranjează sistemul pentru că cifrele lor, atent redactate, nu pot să treacă de rigoarea analizei publice.

Tot planul este simplu, continuarea panicii prin cifre umflate de internări, infectări și carantinarea orașelor mari pentru accentuarea panicii și a atenției, ca să nu spunem direct crearea de teroare!

Ce a susținut și combătut Liberalist.ro tot anul 2020:

  • Carantina nu funcționează si nu e recomandată de OMS
  • Măsurile guvernului ‘liberal’ au lăsat peste 100.000 de familii fără venituri si numărul crește continuu
  • Închiderea școlii a potențat si mai mult criza economică punând și mai multe slujbe ale părinților în pericol
  • BNR și guvernul ‘liberal’ a refuzat scăderea ratei de referință și acum e prea târziu pentru unele firme
  • Incertitudinea și campania cinică de creare/alimentare a panicii a dus la o reducere a investițiilor și a consumului de retail
  • IMM Invest nu funcționează și astfel clasa de mijloc, aproape inexistentă în România, va dispărea complet, în timp ce marii dominatori internaționali vor controla și mai mult politicile economice ale guvernului
  • România așteaptă creșteri PIB sub cele anterioare anului 2020 și inflație în creștere
  • Dacă în restaurante se infectează oameni, de ce în supermarket virusul nu intră?!

Să detaliem argumentele:

Populaţia şi-a temperat dorinţa de a lua împrumuturi, atrage atentia ZF.ro. Creditele de consum, unde marjele sunt mari, sunt tot mai scăzute iar companiile bancabile stau pe propriul cash pentru că nu mai fac investiţii, deci nu mai iau credite.

Sunt însă în România companii mici și mijlocii care au mare nevoie de fonduri, dar nu le vor obține de la bănci pentru că nu vor trece de analiza financiară strictă iar IMM Invest este departe de a fi un succes.

Conform CITR mai mult de jumătate din companiile româneşti arată foarte prost din punct de vedere al cifrelor din bilanţ, fiind tot timpul la limita insolvenţei şi falimentului. Aceste companii se finanţează din creditul comercial, care este de 3 ori mai mare decât creditul bancar. Creditul comercial într-o perioadă de insolvențe și falimente, coroborat cu lipsa asigurărilor de creanțe duce la o ‘epidemie’ de falimente.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Miocardită și pericardită în urma vaccinării

Cel mai recent raport la tineri sub 30 ani

↓CLICK IMAGINE
El a fabricat coronavirusuri si a mințit

Înalt oficial al lui Biden riscă închisoare.

↓CLICK IMAGINE