joi, iulie 25Liberalist.ro - Portal Business

Pot obține un card de combustibil fără garanție de numerar?

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Pot obține un card de combustibil fără garanție de numerar?

Firmele de transport rutier de marfă pot să beneficieze de oportunitatea de a accesa o ofertă de card de combustibil fără nicio garanție de numerar! În funcție de furnizorul de servicii de carduri de combustibil, ofertele pot fi diverse.

Și o astfel de ofertă este disponibilă conform condițiilor și analizei financiare. Vezi oferta de RCA, fără comisioane ascunse, pe cea mai mare platformă ONLINE

Condițiile de acordare card de combustibil pot presupune un comision de intermediere cu un procent începând de la 1% și până la 4%, în funcție de furnizor, pentru tranzactii în Euro si un comision pentru tranzacții în RON.

De cele mai multe ori, garantarea creditului comercial se face prin bilete la ordin în alb avalizate de către administratorul companiei și prin una sau mai multe dintre următoarele forme de garanție, în funcție de rezultatul analizei financiare:

  • Semnarea unui contract de Recuperare TVA
  • Colectare garanție graduală
  • Ipotecă mobiliară

Important de menționat este faptul că termenul de plată și conditiile finale se stabilesc în functie de rezultatele analizei financiare, specifice fiecărei companii solicitante. Vezi oferta de RCA, fără comisioane ascunse, pe cea mai mare platformă ONLINE

Citește și articolele următoare pe Liberalist.ro:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *