miercuri, iunie 19Liberalist.ro - Portal Business

Prețul real al circulării fără asigurare auto?

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Prețul real al circulării fără asigurare auto?

După ultimele dublări și triplări de asigurare auto RCA ca urmare a falimentului City Insurance, creșterii costului cu fondul de garantare al asiguratorilor, si a iesirii din piata a asiguratorului Uniqa, foarte multe persoane renunță să își reînnoiască asigurarea RCA pe motiv că amenda este mai mică decât polița.

Dar este oare chiar așa, care este prețul real al circulării fără asigurare auto?

Ce faci în eventualitatea unui accident?

Riscul circularii fara asigurare valabila inseamna mai mult decât cuantumul amenzii, trebuie să luați în calcul și eventualitatea unui accident, caz în care, indiferent de vinovat, veți plăti contravaloarea tuturor pagubelor din buzunarul dvs. O daună mare, iar în cel mai rău caz cu victime și zile de spitalizare pot să ducă și la faliment personal.

Dacă accidentul a fost provocat de un vehicul neasigurat RCA, Biroul Asiguratorilor Auto din Romania (BAAR) plateste despagubirile atat pentru daune materiale cat si in situatia in care accidentul s-a soldat cu victime pentru ca ulterior să se adreseze justiției ca parte civilă pentru a recupera banii platiti cu titlu de despagubire de la persoanele responsabile pentru producerea prejudiciului.

Cum poți afla contravaloarea asigurării auto RCA?

Click pe butonul de mai jos și introdu numarul de inmatriculare. Portalul iti va completa informatiile si iti va genera o lista de oferte comparative.

Citește și articolele următoare pe Liberalist.ro:

RCA 2022. Asigurari RCA online – VERIFICARE & CALCULATOR
Cea mai bună aplicatie RCA AUTO?
Alocările bugetare 2022 pentru afaceri noi
Optimizare SEO – Servicii, preț, consultanță și ce înseamnă
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Firme de asigurari auto cu cele mai bune preturi in 2022!
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *