miercuri, iunie 19Liberalist.ro - Portal Business

Putin NU e anti-globalist, NU e liberal și NU e creștin!

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Putin NU e  anti-globalist, NU e liberal și NU e creștin!

Redăm, mai jos, un comentariu despre motivația și profilul lui Vladimir Putin, Președintele Federației Ruse.

”Am citit argumentele pro-rușilor și le sintetizez: ”Ucraina este oligarhică și a fost disprețuitoare la adresa Rusiei, deci Rusia este îndreptățită să atace” sau ”Putin e anti-occidental deci asta înseamnă că e anti-globalist și, eventual, anti-vax, liberal și bun creștin”

Însă, Putin era tipul care s-a folosit de pandemie să instaureze primul monitorizarea populației prin cctv și softul de identificare biometrică. Rusia s-a clasat pe locul trei în lume în ceea ce privește numărul de camere CCTV de pe teritoriul său. (rferl.org)

Putin a fost și rămâne globalist tocmai prin fanatismul lui pentru refacerea imperiului Rus (Novo Rossiya), el nu este anti-globalist, el doar vrea sa fie bine poziționat la masa celor care vor conduce noua ordine mondială! (bbc.com)

Putin nu este creștin, niciodată nu poți confunda faptele, și gandirea lui cu cea a unui ucenic al lui Cristos. El este un fanatic care, asemeni lui Stalin, se folosește de puterea politică și instituțională a bisericii de stat pe care o și controlează. (foreignpolicy.com)

Dar ce vrea de fapt Putin?

Orice analiză serioasă nu are cum să ducă la scenarii cum că Putin și occidentul fac un război ca diversiune de la nu știu ce altceva. Pur si simplu, e un alt nivel de nebunie și cinism pe care nu-l iau în seamă.

Cel mai probabil scenariu este acesta: Putin a văzut construcția unor noi imperii pe lângă el și o Nouă Ordine Mondială în facere și dorește să se poziționeze mai bine ca să fie la masa lor….atât. Nu poate concura economic, influența politică prin gaz nu i-a fost suficientă și a decis ca să își mărească resursele și puterea prin cuceriri militare.”

de DA Bujorean, MBA, ACIM

SERVICII

Citește alte știri pe Liberalist.ro:

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
De ce costă 1.000€ dacă este un CRM gratuit? Digitalizarea vânzărilor
Libertăți individuale – Constituția României

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *