vineri, decembrie 8Liberalist.ro - Portal Business

Reuniunea BILDERBERG și Forumului Economic Mondial de la DAVOS

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Reuniunea BILDERBERG și Forumului Economic Mondial de la DAVOS – ce mai coc globaliștii?

A 68-a reuniune Bilderberg a avut loc în perioada 2-5 iunie 2022 la Washington, SUA, la foarte scurt timp după reuniunea Forumului Economic Mondial de la Davos, Elveția.

Ar trebui să ne îngrijoreze faptul că reuniunea BILDERBERG are loc atât de curând după reuniunea anuală a Forumului Economic Mondial de la DAVOS? se întreabă ActiveNews. Răspunsul lor este DA. 

Conform comunicatului oficial al clubului Bilderberg, clubul este o conferință ”anuală menită să promoveze dialogul dintre Europa și America de Nord.

În fiecare an, 120-140 de lideri politici și experți în domeniile industriei, economiei, forței de muncă, mediului academic și IMM-urilor sunt invitați să participe la reuniune. Aproximativ două treimi dintre participanți provin din Europa, iar restul din America de Nord – aproximativ un sfert din politică și guvern, iar restul din alte zone.

Reuniunea Bilderberg este un forum pentru discuții informale pe teme importante. Întâlnirile au loc în conformitate cu regula Chatham House, care prevede că participanții sunt liberi să utilizeze informațiile pe care le primesc, dar nici identitatea, nici statutul vorbitorului sau al vorbitorilor nu pot fi dezvăluite. Nici ale oricarui participant.

Datorită naturii private a reuniunii, participanții participă ca persoane și nu în calitate oficială și, prin urmare, nu sunt obligați de limitările funcției lor sau de pozițiile convenite în prealabil. În consecință, ei își pot face timp să asculte, să gândească și să colecteze idei. Nu există o ordine de zi detaliată, nu se propun rezoluții, nu se dau voturi și nu se publică declarații politice”.

Jurnalistii dezbat pe larg principalele teme de discuție pentru acest an:

1. Răsturnări geopolitice
2. Provocările NATO
3. China
4. Răsturnări de situație în Indo-Pacific
5. Competiția tehnologică China-SUA
6. Rusia
7. Coeziunea guvernului și a economiei
8. Perturbarea sistemului financiar mondial
9. Dezinformarea
10. Securitatea și durabilitatea energetică
11.Sănătatea după pandemie
12. Fragmentarea societăților democratice
13. Comerțul și de-globalizarea
14. Ucraina

Cel mai interesant comentariu este al vloggerului Russel Brand, un liberal cu inclinații de stânga care este frecvent acuzat de globaliști că ar fi extremist de dreapta și cam tot ce e mai rău. Argumentele și comentariile lui sunt însă pertinente și îngrijorătoare:

SERVICII

Citește și articolele următoare pe Liberalist.ro:

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!

Ce informații ai nevoie pentru asigurarea auto (2022)

ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?

VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție

Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model

Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!

De ce costă 1.000€ dacă este un CRM gratuit? Digitalizarea vânzărilor

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

X