sâmbătă, mai 18Liberalist.ro - Portal Business

Roviniete.ro intră pe piața asigurărilor RCA. Compania clujeană a fost pioneră în vânzarea de roviniete online

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Asigurare RCA

Roviniete.ro, primul website care a introdus în România achiziția rovinietelor prin internet, facilitează acum și plățile pentru asigurarea RCA, completând astfel oferta de servicii adresată firmelor și persoanelor fizice. 

Avantajele plaformei roviniete.ro sunt evidente, firmele și persoanele fizice pot efectua toate plățile pentru drum (RCA, Rovinieta, Huvinieta, taxa de pod, alerte de reamintire) mai facil, simplificând foarte mult procesul de achiziție a taxei de drum sau a unei polițe de asigurare RCA.

Rovigneta online si asigurarea RCA

Polița de asigurare se emite automat pe adresa de email indicată și poate fi folosită în format electronic, odată ce s-au completat toți pașii, inclusiv plata. Deși se poate folosi exclusiv în format electronic, conform noilor legi în vigoare, în caz de nevoie, clientul o poate imprima singur pe hârtie albă, imprimarea pe hârtie verde ne mai fiind obligatorie. 

De asemenea, cei interesați pot accesa platforma pentru achiziții sau alerte de expirare la adresa www.roviniete.ro – Toate plățile pentru drum într-un singur loc. Site-ul www.roviniete.ro a fost gândit ca un instrument simplu și eficient de informare și plasare comenzi pentru taxele de drum și asigurarea RCA.

Cine detine roviniete.ro?

Roviniete.ro este un brand deținut de Scala Assistance SRL, companie care a intrat pe piața de profil în anul 2007 aducând pentru prima dată în România conceptul de vânzare online a vinietelor. Scala Assistance, condusă de Radu Banzea, este acum printre cei mai importanți jucători locali din piața de profil, în cei 14 ani de activitate tranzacționând milioane de plăți pentru clienții săi. În prezent, compania beneficiază de o prezență multinațională, și investește continuu în dezvoltarea rețelei sale de vânzări retail și corporate, și diversificarea gamei de servicii.

Scala Assistance SRL este autorizată de Autoritatea pentru Supraveghere Financiară (ASF) pentru activitatea de distribuție asigurări, prin calitatea de asistent în brokeraj al Obsidian Broker de Asigurare-Reasigurare SRL, o companie de brokeraj și consultanță în asigurări care face parte din același grup elvețian, Obsidian AG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *