Derapaje și atacuri defăimătoare la adresa medicului care a tratat 1000 de pacienți ca să îi împiedice să ajungă la ATI

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten

Un psihiatru o analizează pe medicul Flavia Groșan, cea care a explicat că aplică o schemă de tratament diferită de cea oficială și are dovezi empirice că funcționează. Peste 1000 de pacienți au trecut prin boală fără probleme, declară doamna doctor.

Psihiatrul Gabriel Diaconu, un influencer care apare pe la toate televiziunile plătite pentru propaganda de vaccinare, alături de alte voci ‘remarcabile’ ale epocii covid, a simțit nevoia să o denigreze pe motiv că vorbește dubios, după ce C.T. Popescu și Radu Tudor, prieteni dragi ai guvernului, au jignit-o pentru cum arată, Tudor chiar sugerând că este bolnavă psihic.

Dacă unii medici sunt eroi, alții sunt ‘ca băiatul ăla din poza cu hitleriștii care e singurul care nu salută ”heil‘, conform dlui Diaconu. Este, fără dar și poate, un eufemism scandalos pentru dizidență și o comparație îngrozitoare care trebuie penalizată. În România, nu ești medic bun ci eventual bolnav psihic dacă îți propui să nu lași pacienții să ajungă la ATI.

Reacția oamenilor a fost promptă. Sute de comentarii, aproape toate impotrivă, l-au condamnat:

Doina Usaci – Gabriel Diaconu esti vândut complet. Esti una din cele mai mari dezamăgiri ale acestei perioade. Nu cred ca te va mai spala ceva vreodata.

Cristian Mihaescu – Dacă doamna este medic si a facut medicina pe corect nu pe pile este normal ca stie ceea ce face. Respect ! Celorlalți care se stiu medici doar pe diploma sa plece si sa lase profesioniști.

Albu Pavel – Cred ca esti si tu numai bun pentru analiza care, o recomanzi dnei dr Grosan; nu ti-a spus nimeni ca nu esti unicul detinator al adevarului , chiar nici …Radu Tudor? Luati-va de mana si amandoi dispareti cat mai repede in padure la……… Baneasa!

Mary Bob – DAR PE CEI CARE APLICA METODA LEGAT DE PAT, SEDAT FARA MOTIV ŞI INTUBAT PESTE VOIA BOLNAVULUI, NU ÎL ANALIZAŢI ?

Carmen Gabriela – Ar trebui sa plecati de la premisa ca nu scrieti pentru prosti…..ati scris ca sa va bagati in seama….pentru omul de rand lipsa de empatie a ,,specialistilor ,,buimaci a dus la aceasta situatie. In cine sa crezi cand din martie anul trecut s a spus ca este o gripa si sa nu ne agitam….de ce sa ii crezi ?????

Niculina Baicu – Gabriel Diaconu, medic cică, face o analiză a unei persoane fără să o fi consultat, fără să o fi analizat așa, ca un specialist ce e? Marș, băi mercenarule! Și mai las-o cu comparația cu nazismul pentru că se dovedește că țara colcăie de ucenici ai lui Mengele!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru Oferte, CLICK pe reclamele de afiliere!

Urmărește-ne pe Telegram, Iconiță & Linkedin

X