Miniștrii și secretarii de stat trebuie schimbați ca șosetele murdare…

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten

Suntem sătui de argumente de genul „Nu au avut timp, de abia au venit la putere” sau „E grea moștenirea lasată de fosta putere.”

De fapt, Niciodată nu fac nimic!

Ministrul Voiculescu a stat un an degeaba în guvernul tehnocrat, nicio reformă, nimic vrednic de menționat! Sigur, îl recunoaștem pentru jocul actoricesc din filmul de Oscar, Colectiv, care îl avea ca personaj principal și care a fost promovat în plină campanie electorală! Acum e de o lună în scaunul de ministru și nu a început nimic, doar PR personal, vizite de lucru comuniste cu fotograful după el mimând preocuparea în online și offline!

Oricine ar fi Ministru, trebuie să înțeleagă că nu este pe post de păpușe, are o misiune, un mandat și dacă nu este capabil … afară cu el, nu avem nevoie de incapabili și nepricepuți cu intenții bune dar veșnic deranjați de greaua moștenire!

Miniștrii trebuie schimbați ca șosetele murdare până înțeleg că au mandat să reformeze sistemul sanitar și să-i pună la treabă pe cei care stau degeaba în birouri și pe cei care condiționează actul medical de primirea șpăgii!

Arafat nici de data asta nu e responsabil!?

#liberalist #Manifest #ReformaSanitara

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru Oferte, CLICK pe reclamele de afiliere!

Urmărește-ne pe Telegram, Iconiță & Linkedin

X