miercuri, iulie 24Liberalist.ro - Portal Business

Abonament juridic 50€ – drept comercial Bucuresti sector 1 (P)

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Abonament juridic 50€ – drept comercial Bucuresti sector 1 (P)

Cabinetul de avocatură și-a făcut un nume în principal în dosare mari de corupție, trafic de influență și abuz în serviciu, ceea ce se numește în domeniu, White-collar crime. Însă, de-a lungul anilor, ne-am dezvoltat competențe în aria de drept comercial negociind contracte, reprezentând clienții în relația de guvernare corporativă sau litigii comerciale.

Abonamentul juridic IMM de 50 euro


Intrucat, accesand articolul v-ati exprimat interesul in ceea ce priveste serviciile juridice pe care le putem oferi, revenim cu urmatoarele precizari:

Abonamentele juridice la care am facut referire pornesc de la suma de 50 euro lunar, in functie de problemele juridice cu care va confruntati in mod constant.

Astfel, spre exemplu, un abonament juridic lunar (50 euro) include un timp de 3 ore/luna pe care avocatul il poate acorda problemei juridice solicitate:

  • Notificari clienti,
  • Raspunsuri notificari,
  • consultanta contractuala,
  • recuperare creante
  • conflicte de munca, etc. 

In functie de numarul de ore pe care il considerati necesar a fi alocat problemelor juridice cu care va confruntati lunar, cuantumul abonamentului poate fi modificat in functie de acordul partilor, putand fi, de asemenea, negocia un onorariu fix pentru fiecare problema juridica pe care o intampinati. Prin urmare, in ipoteza in care sunteti interesati de astfel de servicii juridice, ne manifestam disponibilitatea pentru o intalnire la sediul Cabinetului de Avocat din Bucurest, Sectorul 1.

Completati formularul pentru contact

Citește și alte știri similare pe Liberalist.ro:

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *