sâmbătă, septembrie 23Liberalist.ro - Portal Business

Sisteme digitale pentru prevenirea fraudei la combustibil

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Sisteme digitale pentru prevenirea fraudei la combustibil

Din păcate, frauda cu combustibilul este o întâmplare comună în multe flote, iar consecințele fraudei cu combustibilul sunt semnificative.

Frauda cu combustibilul poate lua multe forme, inclusiv, dar fără a se limita la, șoferii de flote care folosesc vehicule fără licență pentru a face plin, umflarea kilometrajului pentru a obține rambursări mai mari și alte activități similare care pot duce la pierderi financiare semnificative pentru companii.

Vezi oferta de RCA, fără comisioane ascunse, pe cea mai mare platformă ONLINE

Cum să faceți față fraudei cu combustibilul?

Sistemele de gestionare a combustibilului pentru flote pot ajuta la automatizarea raportării și analizei achizițiilor de combustibil, evidențiind discrepanțele de consum și eliminând sarcinile administrative consumatoare de timp și predispuse la erori. O privire de ansamblu asupra consumului de combustibil al flotei permite companiilor să controleze costurile și să prevină frauda cu combustibil. Vezi oferta de RCA, fără comisioane ascunse, pe cea mai mare platformă ONLINE

Asistenții digitali sunt o soluție foarte bună pentru a face față acestui risc. Sistemul centralizează și digitizează toate procesele administrative și manuale ale flotei, făcând gestionarea datelor transparentă, digitală și actualizată în timp real, reducând astfel riscul de fraudă. De asemenea, reunește toate activitățile flotei pe o singură platformă.

De asemenea, acoperă și alte caracteristici precum:

  • Gestionarea rezervorului în timp real
  • Urmărirea vehiculelor
  • Gestionarea rutelor și a comunicațiilor cu șoferii
  • Descărcarea tahografului digital
  • Date despre flotă și motor

Sistemul de gestionare este conceput special pentru a răspunde provocărilor generate de frauda cu combustibil, oferind diverse funcții inteligente, cum ar fi indicarea poziției cardului în raport cu vehiculul. Acest lucru ajută companiile să își consolideze și mai mult managementul combustibilului și să își protejeze marja de profit de impactul negativ al fraudei cu combustibilul.

Vezi oferta de RCA, fără comisioane ascunse, pe cea mai mare platformă ONLINE

Citește și articolele următoare pe Liberalist.ro:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X

Oferta Zilei