miercuri, iunie 19Liberalist.ro - Portal Business

Șoferii care transportă marfă pot beneficia gratuit de asigurare de viață și accident

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Șoferii care transportă marfă pot beneficia gratuit de asigurare de viață și accident

Vezi RCA Online cu preturi fara comision!

Acum prin Cardul de combustibil poți avea acces gratuit la beneficiile unei asigurări de viață și accident.

Eurolife FFH Asigurări de Viață și Affinity Transport Solutions (furnizor important al cardurilor de combustibil către companiile de transport din România) au încheiat un nou parteneriat pentru atașarea unei asigurări de viață și accident la beneficiile acordate șoferilor companiilor transportatoare din România. Beneficiarii direcți ai asigurării sunt conducătorii auto, cei care și utilizează cardul pentru alimentări constante de combustibil în benzinăriile din peste 42 de țări europene.

Asigurarea este oferită gratuit și include acces permanent la consultații medicale prin telefon, online sau video – prin intermediul serviciului de Telemedicină, cheltuieli medicale acoperite în caz de spitalizare sau invaliditate permanentă parțială din accident, dar și o sumă asigurată fixă în caz de deces din orice cauză (inclusiv infectare cu SarsCov2) sau deces din accident. Sunt acoperite atât evenimentele care au loc pe teritoriul țării noastre, cât și cele care survin pe parcursul curselor în străinătate, fără restricții de teritorialitate.

Ce presupune asigurarea gratuită

Medic disponibil 7 zile din 7 – pe telefon, online sau video – pentru orice problemă medicală. Sunt incluse în pachetul de Telemedicina consultații, tratament și monitorizare. Beneficiul este oferit prin Telios (prima companie de servicii de telemedicină din România).

Cheltuieli medicale acoperite în caz de:

  • Spitalizare din accident: în cazul unei accidentări survenite pe timpul cursei de transport, asigurarea va acoperi cheltuielile medicale în limita a 1.200 lei / zi – în străinătate, respectiv 400 lei / zi în România. Numărul maxim de zile de spitalizare despăgubit este de 20 de zile / an de asigurare și minim 1 zi (24 ore).
  • Invaliditate permanentă parțială din accident se încasează un procent între 5% și 100% în limita sumei asigurate de 10.000 lei / persoană.

Cheltuieli acoperite pentru cei dragi în caz de:

  • Deces din orice cauză (inclusiv infectare cu Covid19): Suma asigurată rambursată familiei este de 5.000 lei.
  • Deces din accident: Acoperă riscul de deces din accident pe perioada asigurării. Valabilitate în toată lumea. Suma asigurată ce va fi rambursată familiei este de 10.000 lei.

Acces rapid la servicii medicale (din orice țară s-ar afla), dar și protecție pentru cei dragi

“Accesibilitatea unei asigurări alături de un card de combustibil este o asociere inedită, cu beneficii multiple pentru utilizatorii finali. Împreună cu partenerii de la Affinity Transport Solutions asigurăm astfel șoferilor care își petrec majoritatea timpului pe drumurile europene, acces rapid la servicii medicale (din orice țară s-ar afla), dar și protecție, în cazul apariției unui eveniment nefericit. Vorbim de soluții relevante pentru menținerea stării de sănătate, chiar și atunci când nu ai prea mult timp la dispoziție pentru programări sau vizite fizice la medic.

La Eurolife FFH suntem preocupați să arătăm că asigurările sunt produse simple, ușor de folosit de către fiecare dintre noi. În acest sens, căutăm parteneri deschiși să integreze asigurarea ca și produs complementar obiectului principal de activitate, și ne bucurăm să identificăm colaboratori din diverse domenii de activitate. Din acest punct de vedere, apreciem deschiderea Affinity Transport Solutions de a asocia un produs de asigurare cardurilor de combustibil, și mai ales, dorința de a se diferenția pe piața de profil”, a declarat Anita Nițulescu, CEO Eurolife FFH Asigurări România.

O mai mare retenție a personalului din transportul rutier de marfă

“Prin această asigurare, oferită alături de cardul de combustibil Affinity DKV, am reușit să răspundem și unei nevoi reale a firmelor românești de transport rutier de marfă care își doresc o mai mare retenție a propriului personal”, subliniază Dragos Chiriță, Manager General Affinity Transport Solutions.

“Administratorii firmelor de transport au acum acces, printr-un singur card de combustibil, la cea mai extinsă rețea de stații de alimentare DKV din peste 42 de țări europene și oportunitatea de a-și recompensa șoferii angajați cu servicii de telemedicină, cheltuieli medicale acoperite în caz de spitalizare în țara și străinătate, precum și o asigurare de viață,” a mai declarat Dragoș Chiriță.

SERVICII

Citește și alte știri similare pe Liberalist.ro:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *