sâmbătă, februarie 24Liberalist.ro - Portal Business

The Intercept: Ancheta șoc despre cel ce a fabricat coronavirusurile fatale omului!

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
The Intercept a obținut 900 de pagini de documente care dovedesc fabricarea de coronavirusuri fatale omului

De mai multe luni, senatorul Rand Paul (Republican) se află într-un ‘război’ deschis cu doctorul Anthony Fauci, consultant șef al administrației Biden, cu privire la originea pandemiei de coronavirus, în diferitele audieri din Congresul SUA. Sunt to mai multe dovezi că Fauci a indus în eroare publicul în mod repetat cu privire la o varietate de subiecte, inclusiv natura finanțării făcute de NIH către Institutului de Virologie Wuhan, relatează publicația redstate.com.

The Intercept a obținut 900 de pagini de documente care dovedesc fabricarea de coronavirusuri fatale omului

Zilele acestea, The Intercept a obținut 900 de pagini de documente referitoare la acea cercetare, demonstrând cu documente contrariul, NIH a finanțat cercetarea de fabricare a unui virus de la animale pentru a fi fatal omului (gain of function) de tip coronavirus prin EcoHealth Alliance și laboratorul Wuhan.

Pe scurt, cercetarea făcută în Wuhan, categoric ar fi putut duce la crearea virusului COVID-19 care a ucis milioane de oameni și a distrus economiile și libertățile civile de pe tot globul. „În opinia mea”, spune autorul, „sunt mult prea multe dovezi pentru a fi doar coincidență, mai ales că încă nu avem dovezi cum că virusul COVID provine din natură, cu punct de origine intr-o piață umedă chineză.”

„Apoi ajungem la concluzia ‘înfricoșătoare’, care este că Fauci a mințit Congresul când a negat în mod repetat că finanțarea cercetării a fost destinată cercetării pentru a obține pontențarea și transformarea virusurilor pentru a afecta omul prin așa numita cercetare de tip ‘gain of function’, inclusiv implicarea coronavirusurilor în aceste studii de laborator.”

Fauci a mințit pur și simplu un comitet al Senatului și publicul american

Amintiți-vă, recent, Fauci și-a construit negarea spunând că nimic din ceea ce a fost finanțat nu ar fi putut duce la pandemie, de parcă simpla finanțare a fabricării de virusuri fatale omului nu e destul de grav. Acum, s-a dovedit că această scuză amețitoare, de politician, este falsă. Fauci a mințit pur și simplu un comitet al Senatului și publicul american.

De la descoperirea acestor documente, pe twitter, conform publicatiei redstate.com, hashtag-ul #faucilied (Fauci a mințit) a devenit viral. Problema cea mai mare a lui Anthony Fauci nu este însă decredibilizarea, în Statele Unite, conform legii federale, sperjurul sau mărturia mincinoasă este clasificată drept o infracțiune penală și prevede o pedeapsă cu închisoarea de până la cinci ani.

Citește și alte știri similare pe Liberalist.ro:

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *