vineri, martie 1Liberalist.ro - Portal Business

Cum s-a simțit ediția Black Friday 2021? 115.000 vânzări

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Cum s-a simțit ediția Black Friday 2021? 115.000 vânzări

Conform datelor interne, în perioada 1-14 noiembrie, 462 de magazine online care activează în 25 de industrii diferite și care au lansat campanii de reduceri, au realizat prin intermediul platformei 2Performant.com, 115.000 vânzări, în valoare de 6.929.804 euro + TVA, cu 47,8% mai mari decât anul trecut.

Cum s-a simțit ediția Black Friday 2021 la 2Performant?

Black Friday 2021 nu s-a rezumat la o singură zi de reduceri, ci la o perioadă extinsă de campanii și promoții adaptate la cererea consumatorilor.

Indicele de vânzări ajunge la 16,56 euro, cu alte cuvinte, pentru fiecare euro investit în marketing afiliat, un magazin online a câștigat în medie 16,56 euro.

S-a remarcat a fi o perioadă bună și pentru afiliații din platformă, adică acei specialiști în online care generează vânzări pentru magazinele online și primesc în schimb comisioane. În perioada 1-14 noiembrie, 1.282 afiliați au generat pentru ei comisioane în valoare de 418.500 euro + TVA, în creștere cu 37,5% față de anul trecut.

Categoria de produse Fashion a înregistrat o creștere cu 62,8%

De Black Friday, compania constată creșteri semnificative pe toate categoriile importante din 2Performant.com. Industria Fashion a înregistrat creșteri spectaculoase față de perioada 2-15 noiembrie 2020 (când a avut loc Black Friday), în care interesul consumatorilor pentru articole de îmbrăcăminte suferise din cauza pandemiei.

Anul acesta, în intervalul 1-14 noiembrie, categoria de produse Fashion a înregistrat o creștere cu 62,8% a numărului de vânzări și cu 86,3% a valorii vânzărilor, în timp ce valoarea medie a coșului de cumpărături este și ea cu 14,4% mai mare. În aceeași perioadă de referință, categoria produselor Home & Garden înregistrează cea mai mare valoare a coșului mediu de Black Friday, respectiv 165,2 euro + TVA, în creștere cu 31,2% față de anul trecut.

Printre câștigători sunt cei de la Lensa.ro și Elefant.ro

#topcarti #HarryPotter #LEGO #jocuri #FOSSIL #seturicadouparfumuri #seturicadoucosmetice #mobilier #vasegatit #scutecebebe #scauneauto

Lista celor mai importante institutii de credit financiar personal

Si institutiile de credit financiar au avut oferte de Black Friday.

Cele mai importante oferte au fost:

1. Viva Credit

Este o linie de credit cu limita maximă de 2000 lei, din care poți retrage bani oricând ai nevoie. Banii ii poți solicita prin telefon, email sau din contul de client Viva Credit. Dobânda este de 1.2%/zi și se aplică DOAR la sumele pe care le utilizezi din totalul disponibil. Dacă ești la primul credit, ai 0.0% dobândă în primele 30 zile.

Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinesc pentru a obține Creditul Viva?

  • Să ai peste 20 de ani
  • Să ai un venit lunar din salariu, pensie sau PFA de minimum 700 lei
  • Să primești venitul pe card

Banii creditului ii primesti in 2 ore de când ai solicitat Creditul Viva. Iar banii pe care vrei să-i utilizezi ți-i transferăm direct pe cardul tău bancar iar Contractul se încheie pe o perioadă nedeterminată.

Vezi detalii credit

2. Ferratum

EXEMPLU Credit rapid: Pentru un credit de 800 RON, pe o perioada de o luna, costul total al creditului este de: 309 RON, DAE este 7715% iar suma totala de rambursat este de 1109 RON, intr-o singura rata.

Exemplu Credit in rate: Pentru un credit acordat de 3000.00 RON pe o perioada de 12 luni, costul total al creditului este de: 3204 RON, Max DAE: 363.68%, Rata anuala a dobanzii: 144%, iar suma totala de rambursat este de 6204 RON.

Imprumuți și câștigi!


Intra in posesia unui credit Ferratum in perioada 10.09.2021-30.09.2021 si intri automat in tragerea la sorti
Poti castiga unul dintre cele 5 vouchere Emag in valoare de 500 Lei fiecare
Solicita un credit 100% online si poti fi tu unul dintre cei 5 fericiti castigatori

Vezi mai multe informații

3. Credius

La Credius ai nenumarate solutii de credit rapid, astfel incat sa-ti indeplinesti mai usor planurile sau sa treci cu bine peste orice problema. Indiferent de situatia in care te afli, iti venim in ajutor cu credite rapide, flexibile si adaptate nevoilor tale. Cat despre rate, poti afla imediat care va fi valoarea lor, utilizand calculatorul de rate pus la dispozitia ta. Tu alegi imprumutul potrivit pentru tine, noi ne asiguram sa primesti banii imediat, fara drumuri inutile si fara hartii.

Vezi mai multe informații


Citeste si articolele urmatoare:


Presa americană într-o singură voce: Biden este vinovat de înfrângerea catastrofală din Afganistan
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *