joi, iulie 25Liberalist.ro - Portal Business

MPE german: Majoritatea deputaților europeni … sprijină opresiunea poporului, în timp ce pretind – cu nerușinare – că o fac pentru binele poporului

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
MPE german: Majoritatea deputaților europeni … sprijină opresiunea poporului, în timp ce pretind – cu nerușinare – că o fac pentru binele poporului

Discursul europarlamentarului german Christine Anderson, transcris de Zero Hedge:


„Peste tot în Europa, guvernele au făcut eforturi mari pentru ca oamenii să fie vaccinați. Ni s-a promis că vaccinarea va „schimba jocul” și că ne va reda libertatea… se pare că nimic din toate acestea nu a fost adevărat. Nu te face imun, poți contracta în continuare virusul și poți fi în continuare infecțios.
Singurul lucru pe care acest vaccin l-a făcut cu siguranță a fost să verse miliarde și miliarde de dolari în buzunarele companiilor farmaceutice.


Am votat împotriva certificatului verde digital în aprilie, dar, din păcate, acesta a fost totuși adoptat, iar acest lucru demonstrează că există doar o minoritate de deputați europeni care susțin cu adevărat valorile europene. Majoritatea deputaților europeni, indiferent de motivele pe care nu le cunosc, sprijină în mod evident opresiunea poporului, în timp ce pretind – cu nerușinare – că o fac pentru binele poporului.


Dar nu scopul este cel care face ca un sistem să fie opresiv, ci întotdeauna metodele prin care este urmărit scopul. Ori de câte ori un guvern pretinde că are la inimă interesul poporului, trebuie să vă mai gândiți o dată.
În întreaga istorie a omenirii nu a existat niciodată o elită politică sincer preocupată de bunăstarea oamenilor obișnuiți.

Ce ne face pe oricare dintre noi să credem că acum este diferit? Dacă epoca luminilor a adus ceva, atunci, cu siguranță acest lucru: nu luați niciodată nimic din ceea ce vă spune orice guvern la valoarea nominală puneți întotdeauna la îndoială tot ceea ce face sau nu face orice guvern.

Căutați întotdeauna motive ascunse. Și întrebați-vă întotdeauna cui bono? Cine beneficiază?


Ori de câte ori o elită politică impune o agendă atât de dură și recurge la șantaj și manipulare pentru a obține ceea ce dorește, aproape întotdeauna poți fi sigur că beneficiul tău nu este, cu siguranță, ceea ce au avut în minte.
În ceea ce mă privește, nu voi fi vaccinat cu nimic care nu a fost verificat și testat în mod corespunzător și care nu a demonstrat nicio dovadă științifică solidă că beneficiile depășesc boala în sine în ceea ce privește posibilele efecte secundare pe termen lung, despre care până în prezent nu știm nimic.


Nu voi fi redus la un simplu cobai prin vaccinarea cu un medicament experimental și, cu siguranță, nu voi fi vaccinat pentru că guvernul meu îmi spune să o fac și îmi promite că, în schimb, îmi va acorda libertate.


Să fie clar un lucru: nimeni nu-mi acordă libertatea, pentru că EU SUNT UN OM LIBER.


Așadar, provoc Comisia Europeană și guvernul german: Aruncați-mă în închisoare, încuiați-mă și aruncați cheia, din partea mea. Dar nu veți putea niciodată să mă constrângeți să mă vaccinez dacă eu, cetățeanul liber care sunt, aleg să nu mă vaccinez”, a declarat Christine Anderson.

Conferință de presă la Parlamentul European în Bruxelles – cât de transparente sunt contractele dintre firmele producătoare de vaccin și Comisia Europeană.

Voi ați văzut ce conțin aceste contracte? Într-o conferință de presă alături de alți cinci europarlamentari, Cristian Terheș a prezentat în fața presei și opiniei publice din lumea întreagă pagini „redactate” din contractele semnate între firmele producătoare de vaccin și Comisia Europeană, așa cum europarlamentarii și publicul au avut acces la ele.După cum se poate vedea din documentele arătate, pagini întregi din aceste contracte sunt complet sau parțial înnegrite, fiind imposibil de citit ce conțin.

„Cum poți, ca stat, să-ți constrângi proprii cetățeni să se vaccineze cu produse medicale ale unor firme medicale private, produse ce sunt achiziționate în urma unor contracte dintre Comisia Europeană cu respectivele firmele, contracte la care, însă, cetățenii expuși la această presiune infernală să se vaccineze nu au acces complet?”, a spus după conferință Cristian Terheș, europarlamentar PNȚCD.

„Nu doar că cetățenii nu au avut acces la aceste contracte, dar nici ca europarlamentari nu am avut acces. Românii TREBUIE să-i întrebe pe senatorii și deputații din Parlamentul României dacă au văzut aceste contracte. Cum poți să votezi impunerea vaccinări oamenilor când nu ai văzut aceste contracte?”, a adăugat Terheș.

Citește alte știri pe Liberalist.ro:

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
De ce costă 1.000€ dacă este un CRM gratuit? Digitalizarea vânzărilor
Libertăți individuale – Constituția României

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *