miercuri, iulie 24Liberalist.ro - Portal Business

AFR: În vreme de pandemie secularismul se reazămă pe dictatură

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA: În vreme de pandemie secularismul se reazămă pe dictatură

Alianta Familiilor din Romania (AFR) emite un comunicat de presa cu un mesaj alarmant ”În vreme de pandemie secularismul se reazămă pe dictatură”.

AFR consideră că ”secularismul este pentru vremuri bune, când economia merge bine, sunt bani gârlă și de risipit și viața e prosperă. Seculariamul, însă, nu este pentru vremurile apocaliptice în care trăim și nu poate merge pe propriile picioare în vremea încercărilor cu care ne confruntăm. Se reazamă pe tiranie pentru a supraviețui.”

Acestea sunt unele din concluziile inevitabile care vin în minte citind ultimele știri privind măsurile la care recurg autoritățile occidentale pentru a pune capăt pandemiei Covid 19, consideră autorii.

”UE discută tot mai serios impunerea de restricții drastice și uniforme la nivel unional pentru combaterea pandemiei. E vorba de impunere prin diktat, nu de adoptarea de măsuri prin dezbateri democratice și supunerea lor la vot, spre bine ori spre rău, la nivel național.”

AFR consideră că nerăbdarea Ursulei von der Leyen cu procesul democratic este o pată tot mai vizibilă și greu mirositoare a întregii UE.

”Pare ireal și extrem de îngrijorător să avem în fruntea UE politicieni care disprețuiesc democrația, procesul democratic și cetățeanul de rând. Legitimitatea politică decurge din voința cetățenilor de rând, nu din voința elitei nealese care stăpânește peste noi din turnul de fildeș care se numește Bruxelles.”

Mai scandalos este turneul desemnat să instituie tirania la nivel european a lui Thierry Breton. (Certificatul de vaccinare)

”Ajuns în România la mijlocul lui noiembrie, comisarul european pentru Piața internă rușinează românii pentru că nu adoptă certificatele verzi. [Link: https://revista22.ro/…]

Insolența acestui birocrat neales este perversă. Conform presei din România, el punea presiune pe politicienii țării să adopte certificatele verzi, afirmând, asemenea unui tiran, că „e nevoie de curaj politic pentru adoptarea certificatului verde”.

Dl Breton a vorbit off topic. E treaba procesului democratic normal să adopte sau să impună ori nu certificatele verzi sau obligativitatea vaccinării. Constituția e legea supremă a țării, pe vreme de pandemie ori nu.

Comentariile iresponsabile ale Ursulei si ale lui Thierry denotă nerăbdarea celor doi cu procesul democratic. Cei doi sunt campioni la aruncatul sulițelor și acuzelor împotriva Ungariei și Poloniei pe care le acuză de iliberalism, și se cred fără reproș când ei propun măsuri care în mod vădit subminează procesul democratic. Cum să mai aibă omul de rând încredere în procesul democratic dacă elita îl disprețuiește și acceptă procesul democratic doar în mod selectiv?

Elita nealeasă a Europei strânge belciugul în jurul gâtului cetățenilor.

Se propun amenzi exorbitante pentru cei care refuză vaccinarea, izolarea lor în casă, interdicția de a ieși în spațiul public, obligativitatea vaccinării pentru fiecare ființă umană care trăiește în UE. Ideile acestea înspăimântătoare sunt și aplicate în unele țări. Grecia impune o amendă lunara de 100 de euro pentru persoanele care nu se vaccinează, numită „health fee / taxa pentru sănătate”. În Austria, amenzile pentru cei care ies în spațiul public fără a fi vaccinați (în anumite regiuni greu afectate de covid) sunt de 3.600 euro.

În Germania, coaliția de guvernare tocmai formată propune adoptarea unei legi care să forțeze toți cetățenii să se vaccineze. Franța deja a devenit o tiranie. Angajații publici trebuie să se vaccineze ori își pierd locurile de muncă. Fără pașaportul verde accesul în spațiul public este interzis. Italia și ea a devenit o tiranie verde.

Dincolo de Ocean, dl Biden deschide săptămâna aceasta un forum internațional privind democrația. Va rușina țări precum China și Iran pentru încălcarea drepturilor omului. Ne va spune că democrația e amenințată de dreapta politică, în speță de conservatorii care refuză obligativitatea vaccinării și preferă moartea în locul robiei, supunerii față de statul secular și tiraniei. Din fericire pentru americani, zelul nesăbuit cu care dl Biden se aruncă împotriva cetățeanului de rând a fost stopat prin intervenția recentă a tribunalelor federale din Texas, Louisiana și Missouri. [Link: https://ago.mo.gov…]

Vor urma alegeri în câțiva ani.

Pseudo-politicienii actuali de la conducere, semi-docții, politicienii anti-democrație și anti-stat de drept care ne conduc astăzi ne vor cere voturile, după ce ne-au făcut viața mizerabilă pe durata pandemiei și au șubrezit democrația și statul de drept. Nu uitați aceste răni imense și usturătoare impuse democrației române.

Citește alte știri pe Liberalist.ro:

După ce ne dau afară, regimul totalitar închide și firmele care nu respectă Sistemul!
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model

Tot ce știm acum despre varianta Omicron
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Olaf Scholz – noul cancelar al Germaniei. Cine este el și ce convingeri are?
Libertăți individuale – Constituția României

Linkuri Utile

Asigurarea RCA auto este mai ieftină în online?

Plata polițelor RCA în rate

Asigurarea de sănătate cu acoperire internațională

Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *