sâmbătă, mai 18Liberalist.ro - Portal Business

Dacă e rău Certificatul Digital, cum se face că e adoptat și în alte țări europene?

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Dacă e rău Certificatul Vac’cinării, cum se face că e adoptat și în alte țări europene mai democrate decât noi?

Articol de Daniel A. Bujorean, MBA, ACIM (contribuitor)

De teama marelui protest anunțat, parlamentarii vor să treacă Certificatul de Obligativitate a Vaccinării prin asumarea răspunderii Guvernului!

Europarlamentarul Cristian Terheș explică procedura: ”Datorita faptului că, de frica poporului, deputatii nu doresc votarea Certificatului Verde, guvernul PSD-PNL-UDMR dorește să-l impună fără a mai fi dezbătut prin Parlament, prin procedura numită „angajarea răspunderii Guvernului pe un proiect de lege”!

Surse politice, citate de presă, susțin că PSD-ul a propus aceasta strategie de adoptare si implementare a Certificatului Verde.”

PSD-ul a propus această strategie de adoptare și implementare a Certificatului Digital

Cinismul cu care este tratată 70% din populația României, care refuză vaccinarea obligatorie, este la paroxism. Sunt parcă posedați și nu în deplinătatea facultăților mintale, porniți să facă orice pentru adoptarea acestei legi, deși își pierd o bună parte din electorat! PNL este deja studiu de caz.

Unii dintre parlamentarii PSD, UDMR si PNL mizează pe faptul că, în următorii 3 ani, oamenii vor uita și prin diferite mite electorale vor fi re-apropiați de partide. Celor de la USR nu le pasă, libertățile pentru ei sunt oricum opționale și legile se aplică doar dușmanilor. (vezi cazul Danileț și atacul USR la CSM)

Dacă este așa, se va vedea la vot, dar sunt modalități mult mai imediate prin care noi, cei care prețuim Libertatea, putem să le băgăm ”frica sfântă” în ei! Un protest masiv și pașnic poate să le trezească conștiința adormită și coruptă și poate vor realiza că au zilele numărate în politică!

„De ce e rău, doar este adoptat și în alte țări europene mai democrate decât noi?”

Pentru cei care spun: „Care-i baiul, că e doar adoptat și în alte țări europene mai democrate decât noi?” avem câteva fapte și decizii juridice de pe mapamond care vă contrazic premiza naivă!

Aveți nevoie de realism și multă gândire critică ca să înțelegeți că ce se întâmplă cu acest Certificat nu este o teorie conspirativă. De altfel, ideea că se trece prin Parlamentele unor țări prin proceduri pseudo-democrate asta nu-l face o măsură democrată! Național socialiștii din Germania interbelică au câștigat puterea absolută printr-un vot în Parlamentul german.

Procedura este similară, se adoptă în Parlamentele naționale unde sunt majorități confortabile prevalându-se de panică și propagandă ”călcând cu bocancul” peste orice eventuală opoziție.

Să ne gândim puțin, cum poți să consideri o măsură drept „democrată” când se ia în disprețul Constituției, a hotărârilor judecătorești în vigoare și a legilor existente, și prin încălcarea „Carta drepturilor fundamentale a UE” și a „Tratatul Uniunii Europene”?

Când a fost vreodată în istoria recentă o propunere de lege care a disprețuit atâtea legi și totuși s-a continuat cu adoptarea ei? Ce altă lege a fost promovată la nivel mondial și chiar UE a trimis un comisar într-un turneu de promovare pentru a ”încuraja” adoptarea ei?

Certificatul verde, anulat de instanța din Cluj

O primă instanță din România a anulat Hotărârea de Guvern prin care a fost introdus certificatul verde. Mai exact, Curtea de Apel Cluj a decis să anuleze trei hotărâri de guvern, printre care și cea referitoare la obligativitatea certificatului de vaccinare.

Decizia nu este definitivă, dar venea ca o lovitură pentru Guvernul condus de Florin Cîțu, al cărui plan era să limiteze accesul persoanelor nevaccinate în interiorul centrelor comerciale, cluburilor și alte spații publice și, într-un stat de drept, trebuia să oprească orice procedură de adoptare până la o decizie judecătorească definitivă.

Și Tribunalul București anulează Certificatul Verde ”Stop Covid” de Obligare a Vaccinării

Tribunalul Bucureşti a admis, parţial, o acţiune prin care erau contestate prevederile deciziei CMBSU din 2 octombrie. Instanţa a anulat exceptarea vaccinaţilor de la restricţii. Hotărârea nu este definitivă.

De asemenea, împotriva acestui certificat de vaccinare s-a declarat si Avocatul Poporului din România, dar bineînțeles că si această instituție a fost ignorat.

10 state din SUA au câștigat cererea judecătorească pentru a bloca mandatul lui Biden privind obligarea vaccinul COVID-19 pentru lucrătorii din domeniul sănătății

Un judecător federal a blocat administrația președintelui Joe Biden să pună în aplicare un mandat de vaccin COVID-19 asupra a mii de lucrători din domeniul sănătății din 10 state care au introdus prima contestație legală împotriva cerinței.

Ordinul instanței a spus că Centrele federale pentru Medicare și Medicaid nu au autoritate clară din partea Congresului pentru a pune în aplicare mandatul de vaccin pentru furnizorii care participă la cele două programe guvernamentale de îngrijire a sănătății pentru persoanele în vârstă, cu dizabilități și săraci.

Senatul francez a respins pe 13 octombrie 2021, cu o majoritate covârșitoare de voturi (262 împotrivă și 64 pentru), propunerea socialiștilor de obligativitate a vaccinării anti-COVID-19 în Franța.

Proiectul intenționa să modifice Codul Sănătății Publice din Franța, impunând vaccinul anti-COVID-19 pe lista vaccinurilor obligatorii, cum e cel antitetanos.

Dezbaterea pe obligativitatea vaccinării a decurs inițial liniștit, până când Sylviane Noël, senator din partea Les Républicains (LR), a afirmat că ”a face obligatorie administrarea vaccinurilor genetice a căror fază experimentală este încă în desfășurare, este o decizie politică descreierată/nesăbuită și reprobabilă din punct de vedere moral!”

Cu toate că această propunere a fost respinsă de Senatul francez cu un scor atât de zdrobitor, în presa de limba engleză abia se găsesc câteva articole scrise pe acest subiect pe site-uri nu prea mari de știri. La fel s-a întâmplat și în cazul anchetării președintei Comisiei Europene Ursula von der Leyen pentru modul cum a încheiat contractul de 1.8 miliarde de doze de vaccin cu Pfizer.

Un apel la rațiune și logică

Pe final, doresc să vă reamintesc lecția istoriei. Ne amintim din istorie că așa au procedat și fascistii și comunistii, au înlocuit libertățile individului cu ‘drepturi colective’ inventate și atunci nimeni nu mai avea niciun drept fără aprobarea Statului care patrona ‘Binele Public’.

Te invit să citești mai mult în articolul Vaccinarea obligatorie și lecția istoriei

VEZI VIDEO CU PROTESTUL DIN PARLAMENT 

10.000 de participanți sunt așteptați pe 21 decembrie 2021

Mihai Tîrnoveanu: ”21 decembrie 2021 este o Dată din Istorie. Doar de noi depinde ce fel de Dată va fi. Renunțați la o singură zi de lucru, pentru a nu fi nevoiți să renunțați la serviciul vostru!

Pe 21 decembrie, ora 9 dimineața, mergem peste ei la parlament, pentru a nu veni ei, peste noi, cu Certificatul Covid la locurile de muncă! Marti, renunțați la o singură zi de lucru, pentru a nu fi nevoiți să renunțați la serviciul vostru”  

Co-președintele AUR, George Simion a declarat că manifestația va aduna, în fața Parlamentului, zeci de mii de oameni.”Îi așteptăm pe toți cei care se uIta la noi si care nu vor genul acesta de pașapoarte de liberă circulație,” a declarat Simion.

Potrivit unui mesaj obţinut de Realitatea PLUS, AUR vrea să scoată în stradă 10.000 de participanţi. Fiecare filială trebuie să trimită minim 2 participaţi.

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!


→ CLICK PENTRU OFERTELE DR. MAX | ELEFANT.RO | LENSA

Citește alte știri pe Liberalist.ro:

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
De ce costă 1.000€ dacă este un CRM gratuit? Digitalizarea vânzărilor
Libertăți individuale – Constituția României

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM