joi, iulie 25Liberalist.ro - Portal Business

Elena Udrea ar sta in spatele proiectului imobiliar de 2 MILIARDE de euro de la Cluj-Napoca

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Elena Udrea sta in spatele proiectului imobiliar de 2 MILIARDE de euro de la Cluj-Napoca

CINE i-a dat imprumut Udrea 20 de milioane de EURO?

Desi in presa cumparata se vehiculeaza ca INVESTITIA ar fi de un miliard de euro, nu e nici pe departe cazul. Tot ce e acolo de construit costa, cu mare generozitate, 400-450 de milioane de euro. Eliminati minciunile de PR precum drone si telegondole, sunt rahaturi de marketing menite sa abata atentia de la traficul de influenta facut de Boc asupra opiniei publice.

Aici e important sa discutam despre profitul generat de proiect. Pai, numai din apartamente se preconizeaza un profit brut (dupa scaderea cheltuielilor cu constructia) de UN MILIARD DE EURO. Daca mall-ul va avea 100 000 de mp, asa cum este prevazut in proiect, va fi cam la nivelul de suprafata al Iulius Mall. Vandut unui operator cu experienta, profitul de pe vanzare poate fi lejer estimat la 400 de milioane de euro, caci investitia pe termen lung a oricarui cumparator este usor de recuperat (in ultimii 5 ani, Iulius Mall Cluj a generat PROFITURI cumulate de 44 de milioane de euro).”

Cine va hali acesti bani?, se intreaba Sfin.ro. ”In mare parte, Elena Udrea, care are toate sansele sa devina cea mai bogata femeie-detinut din lume, dar, cu siguranta, cea mai bogata femeie din Romania. De unde stim noi ca Elena Udrea INCA face parte din acest vast proiect imobiliar, de vreme ce toate articolele din presa platita se chinuie sa ii ignore numele? „Semnele” sunt clare, chiar foarte clare.”

Ziar de Cluj a prezintat cateva dintre ele. Le putem considera dovezi fara putinta de tagada, insa Elena Udrea lipseste din mentiuni in mod expres. Sfin.ro considera ca se folosesc interpusi.

Sunt destule dovezi ca Elena Udrea CONTROLEAZA din umbra un proiect imobiliar de 2 miliarde de euro? Citeste mai mult

Sfin.ro concluzioneaza: ”In foarte multe anchete din ultimii 15 ani, ma tot intreb ca jurnalist oare ce pazesc procurorii DNA si DIICOT de nu reusesc sa ia urma coruptiei mari? Ma intreb, de asemenea, cum dracu un amarat de ziarist ca mine, cu resurse limitate de informare, reuseste sa faca rost de atatea date concludente ce ar putea duce lejer spre o cercetare penala, daca nu chiar spre un dosar si de ce procurori ai statului roman, platiti special pentru asta, cu acces si autoritate totale la date mult mai sensibile, nu reusesc sa gabjeasca definitiv si irevocabil un politician corupt precum Elena Udrea?!

Astazi nu o sa mai pun aceleasi intrebari. Aveti mai sus toate elementele unui tun politico-financiar, aveti actorii, premisele, contextele, dovezile si profitul potential.

Daca astea nu sunt elemente constitutive ale unei mafii care se lafaie deasupra statului, legilor si justitiei, inseamna ca dupa 24 de ani de anchete jurnalistice am orbit profesional.„

BLACK FRIDAY -70%
CREDITE SI SERVICII FINANCIARE
SERVICII DE CONSULTANTA (JURIDICA/MARKETING)

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

Citește și alte știri similare pe Liberalist.ro:

Presa americană într-o singură voce: Biden este vinovat de înfrângerea catastrofală din Afganistan
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM