vineri, martie 1Liberalist.ro - Portal Business

Prevalându-se de propaganda rusească, Guvernul face lista indezirabililor politici

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Prevalându-se de propaganda rusească, Guvernul face lista indezirabililor

Nu poți să nu suspectezi că PNL este brațul politic al serviciilor de securitate când vezi genul acesta de propuneri totalitare de cenzură și eliminare a opozanților politici.

După ce a plătit din bani publici cea mai mare parte a presei să vândă vaccinul. PNL, prin vocea președintelului superman, se luptă cu firmele rusesti si rușii din țară. Cine sunt rușii? veți întreba. Sunt cine zic ei că sunt.

Sub umbrela mult hulitei propagande, fostul premier propune ca bonus si inchiderea unor firme cu mii de angajati romani, punând astfel in pericol veniturile oamenilor. Sentința: acesti români sunt vinovați de susținere a dusmanului. Cițu pare să aibă o inclinație pentru lupte cu tot felul de „teroristi” din societate.

Cum propune SRI eliminarea opoziției politice

Florin Cîţu, președintele Partidului Național Liberal a declarat pompos pe pagina de facebook: „Niciun leu din banul public nu trebuie să ajungă în buzunarele oligarhilor care susțin războiul în Ucraina.
Trebui să tăiem imediat accesul sau interesele rusești în România, la banii publici, la fondurile europene, la ajutoarele de stat care mergeau către companii cu acționariat rusesc, legate de oligarhii ruși, în valoare de câteva sute de milioane de lei.

Reglementatorii din România și instituții precum Oficiul pentru spălarea banilor și ANAF trebuie să-și facă toți datoria și să ofere informațiile către Ministerul de Finanțe este necesară o celulă de criză la Ministerul Finanțelor, pentru a impune toate aceste sancțiuni, ca niciun leu din banul public să nu ajungă în buzunarele acestor oligarhi care susțin războiul în Ucraina.”

Cine sunt rușii identificați?

Un „rus deghizat” în român patriot și foarte acid la adresa guvernului explică și „desconspiră” lista indezirabililor. Veți observa că mulți au fost critici vehemenți ai restricțiilor pandemice, de asta suspectăm și stiloul lui Arafat la redactarea ei.

Informații venite via Cozmin Gușă:

“Paralelii” încep #Vânatoarea de vrăjitoare! N-o să aibă noroc … O prietenă din presă mi-a trimis o listă de “prieteni ai lui Putin”, întocmită de către acoperiții Statului Paralel, agenții Factorului Extern.

Devine limpede acțiunea de intimidare a celor cu expertiză, ce mai îndrăznesc să gândească și să se exprime obiectiv. Mă refer pe moment doar la cei din presă, jurnaliști și analiști aflați pe listă, pe care-i caracterizez în mod generic ca fiind “crema jurnalismului” din România, oameni de mare valoare profesională.

Deci, de denigrat de către agenții paralelilor, aflați în slujba Factorului Extern! Vai de capul lor de complexați … O să revin odată cu extinderea operațiunii!”

“Proputiniștii din România. Ordine aleatorie, listă deschisă, se vor adăuga și alte nume în funcție de sugestii,” conform securiștilor si neomarxistii români:

 1. Teodosie al Tomisului
 2. Adrian Severin
 3. Cozmin Gușă
 4. Dan Chitic
 5. Oana Lovin
 6. Iulian Capsali
 7. Bogdan Duca
 8. Diana Șoșoacă
 9. Dan Puric
 10. Olivia Steer
 11. Orlando Teodorovici
 12. Daniel Ghiță
 13. George Simion
 14. Marius Ghilezean
 15. Dana Budeanu
 16. Călin Georgescu
 17. Valer Dorneanu
 18. Sebi Ghiță
 19. Dan Andronic
 20. Alexandru Petria
 21. Liviu Pleșoianu
 22. Codruța Cerva
 23. Florin Bichir
 24. Cătălin Berenghi
 25. fam. Gelu Voican-Voiculescu
 26. Sorin Rosca Stanescu
 27. Iosefina Pascal
 28. Silviu Dancu
 29. Cătălin Ivan
 30. Ioan Talpeș
 31. Mircea Chelaru
 32. Ninel Peia
 33. Iulian Iancu
 34. Anca Alexandrescu
 35. Răzvan Dumitrescu
 36. H.D. Hartmann
 37. Mădălin Ionescu
 38. Adrian Năstase
 39. Iulian Urban
 40. Ilie Bădescu
 41. Radu Baltasiu
 42. Ovidiu Hurdezeu
 43. Ion Cristoiu
 44. Răzvan Savaliuc”

Acum se inchid site-uri rusesti, dar cine analizează conținutul și decide ce este propagandă? Cine asigură poporul român că data viitoare NU vor închide site-uri românești critice la adresa guvernului pe motiv de ”propagandă”? Dacă e Guvernul, atunci nu va fi nicio diferență dintre România si China.


SERVICII

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop! → CLICK PENTRU OFERTELE DR. MAX | ELEFANT.RO | LENSA

Citește și articolele următoare pe Liberalist.ro:

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!
Ce informații ai nevoie pentru asigurarea auto (2022)
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!
De ce costă 1.000€ dacă este un CRM gratuit? Digitalizarea vânzărilor

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *