miercuri, iunie 19Liberalist.ro - Portal Business

Studiu Deloitte: au crescut vânzările de dispozitive medicale portabile inteligente și de console de jocuri

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Studiu Deloitte: au crescut vânzările de dispozitive medicale portabile inteligente și de console de jocuri
Raportul Deloitte TMT Predictions 2022 oferă anual o perspectivă asupra tendințelor în tehnologie, media și telecomunicații care pot transforma ecosistemele de business și consumatorii din întreaga lume.

„Piața dispozitivelor medicale portabile inteligente, care era deja mare la nivel global, se extinde rapid, urmând ca 320 de milioane de dispozitive medicale și de monitorizare a sănătății să fie vândute la nivel mondial în 2022, număr care ar putea ajunge la 440 de milioane de unități până în 2024, potrivit raportului Deloitte TMT Predictions 2022.

Ceasurile inteligente se bucură de o creștere rapidă a gradului de adopție, consumatorii folosindu-le nu numai pentru monitorizarea pașilor zilnici (59%), a antrenamentelor sau performanțelor sportive (42%) și a sănătății inimii (37%), ci și pentru identificarea posibilelor simptome de COVID-19 (11%), cu ajutorul unor funcționalități precum alertele în cazul saturației scăzute de oxigen – un simptom care poate pune viața în pericol și care este greu de detectat fără un dispozitiv specializat.

Raportul Deloitte estimează că piața jocurilor video va ajunge la 900 de milioane de console în 2022, generând venituri de 81 de miliarde de dolari, în creștere cu 10% față de 2021 și substanțial mai mari față de veniturile generate de utilizatorii de jocuri pe mobil și pe calculator. Raportul estimează că vânzările de software pentru console vor continua să crească, ajungând la aproape 70 de miliarde de dolari până în 2025.

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 2.600 de profesioniști.”

Pentru a afla mai multe despre rețeaua globală a firmelor membre, vă rugăm să accesați www.deloitte.com/ro/despre

BLACK FRIDAY -70%
CREDITE SI SERVICII FINANCIARE
SERVICII DE CONSULTANTA (JURIDICA/MARKETING)

Citește și alte știri similare pe Liberalist.ro:

Presa americană într-o singură voce: Biden este vinovat de înfrângerea catastrofală din Afganistan
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM