sâmbătă, mai 18Liberalist.ro - Portal Business

Firme de asigurari auto cu cele mai bune preturi!

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Firme de asigurari auto cu cele mai bune preturi in 2022!

Liberalist.ro a făcut o analiză simplă pentru cititori cu scopul de a afla care sunt firmele de asigurări auto pe piață și care dintre acestea conduce topul de pret RCA cu cele mai bune oferte de asigurări auto.

Au mai rămas 8 jucători în piața asiguratorilor RCA

După falimentul Citi Insurance și exitul Uniqa, piața asigurărilor RCA s-a consolidat și mai mult. Avem în acest moment doar 8 jucători, Axeria Iard intrând de curând în piață.

Allianz
Asirom
Euroins
Generali
Grawe
Groupama
Omniasig
Axeria Iard

Compania a finalizat procesul de notificare in baza dreptului de stabilire in Romania pentru sucursala locala, primind aviz favorabil de la autoritatea de supraveghere din Franta si de la ASF, conform anuntului de pe site-ul propriu.

Axeria, companie franceza, a fost achizitionata integral de catre grupul american Watford Holdings Ltd, procesul de schimbare al actionariatului fiind finalizat in Aprilie 2021.

La inceputul lunii Noiembrie 2021, Watford Holdings si Watford Re au devenit Somers Group Holdings si Somers Re, rating-ul „A” fiind reconfirmat de catre agentia internationala de rating AM Best.

Conform datelor noastre pe 3 luni, care cuprind perioada de creștere a primelor în piața asigurărilor RCA, de la distribuitori principali si auxiliari de RCA, prețurile medii estimate* pentru asigurarea RCA sunt după cum urmează mai jos în ordinea cotei de piață. Click pentru CEL MAI IEFTIN RCA – clasament și estimare pe 3 luni

Care sunt asiguratorii cu prețurile cele mai bune?

Liberalist.ro a analizat ofertele medii. Așadar conform estimărilor noastre, în top 3 firme de asigurări cu polițe de asigurare auto RCA cu prețul mediu cel mai ieftin pe cele mai recent trei luni sunt: Euroins, Grawe și Asirom. Click pentru CEL MAI IEFTIN RCA – clasament și estimare pe 3 luni

Verifica rapid o oferta de polita RCA prin acest serviciu!

Primeste o oferta RCA dupa numarul de inmatriculare al masinii si dupa Serie de caroserie (serie VIN) pentru masina ta în doar 2 minute.

Citește și articolele următoare pe Liberalist.ro:

RCA 2022. Asigurari RCA online – VERIFICARE & CALCULATOR
Cea mai bună aplicatie RCA AUTO?
Alocările bugetare 2022 pentru afaceri noi
Optimizare SEO – Servicii, preț, consultanță și ce înseamnă
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
Firme de asigurari auto cu cele mai bune preturi in 2022!
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

SERVICII

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *