luni, aprilie 22Liberalist.ro - Portal Business

De ce un film anti trafic de copii este sabotat de media americană?

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Filmul momentului desconspiră o coordonare medicatică fără precedent pentru sabotaj și cenzură

„Sound of Freedom”, un film bazat pe o incredibilă poveste adevărată, strălucește pe marile ecrane din Statele Unite. După ce a salvat un băiat de traficanții nemiloși de copii, un agent federal află că sora băiatului este încă captivă și decide să se angajeze într-o misiune periculoasă pentru a o salva. Odată cu trecerea timpului, el renunță la slujbă și călătorește adânc în jungla columbiană, punându-și viața în pericol pentru a o elibera de o soartă mai rea decât moartea.

De ce este cenzurat filmul?

Mai multe publicații de stânga au aruncat cu gunoi în „Sound of Freedom” alăturându-l în mod coordonat și nedrept de „Q–Anon”, cu descrieri care mai de care mai deplorabile.

De ce un film care atrage atenția asupra traficului de copii și exploatarea celor mai vulnerabili este atât de urât de media de stânga? Răspunsul este evident, mai ales dacă am fost atenți la încercările din ultimii ani de a normaliza exploatarea copiilor drept o ”orientare sexuală naturală” și hipersexualizarea lor în școlile și gradinițele publice.

La o analiză atentă, putem observa că toate aceste ziare și publicații online au cuvinte cheie și de multe ori chiar intreg titlul comun, ceea ce relevă coordonare pentru sabotaj.

Atât publicația britanică The Guardian, cât și site-ul web Jezebel au susținut că filmul cu Jim Caviezel, care se bazează pe povestea adevărată a unui agent al Securității Interne din SUA care a salvat doi copii mici de la traficanții de persoane din America de Sud, a fost atașat q–Anon, o comunitate care a fost acuzată că susține teorii ale con_spirației precum o cabală mondială care vor să normalizeze actul se_xual cu minori.

Deși filmul, produs de Angel Studios, nu dezbate deloc astfel de teorii ale conspirației, ”dezvăluie însă subsolul și adevăratul comerț subteran cu sclavi_sexuali”, declară Fox News într-un articol amplu.

Ambele publicații au asociat filmul de extremiști într-o încercare de a discredita filmul, însă oamenii nu au fost influențați de media necredibilă și așa se explică succesul său la box-office-ul american.

Aplauze în picioare la difuzare filmului în SUA

„SOUND OF FREEDOM este filmat cu respect și spune o poveste uluitoare, bazată pe evenimente reale ale unor eroi sub acoperire care aduc speranță pentru mulți”, a declarat Neal Harmon, CEO al Angel Studios. „Acest film va ține publicul la marginea scaunelor cu suspans și ne va încuraja pe toți să luăm măsuri.”

În rolurile principale: Jim Caviezel (CONTELE DE MONTE CRISTO, THE PASSION OF THE HHRIST, FREQUENCY, DEJA VU), câștigătoarea premiului Oscar Mira Sorvino (THE FINAL CUT, „Psych,” AFTER EVER HAPPY), Bill Camp (12 YEARS A SLAVE, „The Queen’s Gambit”, JOKER ), José Zúñiga (TWILIGHT, „Madam Secretary”, „American Crime Story”), Eduardo Verástegui (UNPLANNED, SON OF GOD, PAUL BLART: MALL COP 2), care este și producător, și scris și regizat de Alejandro Monteverde ( Câștigătorul din Toronto „Bella” și „Little Boy”).

„Sunt atât de mândru că fac parte din acest film de impact”, a spus Jim Caviezel, care interpretează rolul principal. „De fapt, aș spune că acesta este al doilea cel mai important film pe care l-am făcut după PASIUNEA LUI HRISTOS.”

Vezi Trailer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *