sâmbătă, aprilie 13Liberalist.ro - Portal Business

Macron dat în judecată la Curtea Penală Internațională pentru crime contra umanității

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten

Macron și co-echipierii săi de „luptă” contra pandemiei au fost dați în judecată la Curtea Penală Internațională, pentru crime contra umanității, atingeri aduse demnității umane, sclavie și genocid, relatează avocatul Gheorghe Piperea.
Petenta este Collectif des Syndicats et Associations professionnels européens!

FranceSoir.fr relatează știrea pe larg „CSAPE (Sindicatele și Asociațiile profesionale colective anticorupție din Europa) a depus o plângere la Curtea Penală Internațională (CPI) împotriva liderilor francezi.”

Organismul își propune „să federeze toate persoanele fizice sau juridice pentru a combate toate formele de opresiune care se opun exercitării depline a cetățeniei și apariției unei democrații adevărate pentru a asigura egalitatea în fața legii”.

‘Formulând propriile plângeri, înainte ca situația să fi devenit ireversibilă’

Relatăm pe larg știrea în linkul anexat și preluăm traducerea efectuată de avocatul Gheorghe Piperea.

„Facem publică plângerea, precum și descoperirile noastre la nivel Mondial și vă încurajați vă alăturați nouă în acest demers, formulând propriile plângeri, înainte ca situația să fi devenit ireversibilă din cauza absenței rezistenței efective*.


Este vorba de viitorul umanității, al propriilor noștri copii


După ce veți fi luat cunoștință de informațiile revelate în plângere, toate factuale, veți fi cu siguranță convinși de necesitatea de a lua atitudine și de a reacționa. În acest caz, Colectivul Sindicatelor și Asociațiilor Profesionale Europene (CSAPE) vă va ajuta în demersurile voastre (judiciare sau administrative).


Trebuie să fim conștienți că toate bunele intenții trebuie să pună (asupra autorităților competente) o presiune superioară celei exercitată de dictatura care deja s-a instalat (n.n. – deci, nu numai noi suntem conspiraționiști, negaționiști si teroriști care acuză de dictatură și totalitarism autoritățile p(l)andemice!!!!!). A ne reuni în jurul unei acțiuni coercitive și a participa la o muncă de echipă extinzând această acțiune peste tot sunt mijloace inconturnabile de asigurare a victoriei contra unei politici totalitare și dăunătoare condiției umane”.

Imparțialitate și independeța magistrațiilor lipsesc în Franța

Piperea are și o observație cu privire la petentă: „acțiunile în fața jurisdicțiilor francize sunt destinate eșecului, pentru motivele expuse în plângere; nota mea – deci, suspiciunile la adresa lipsei de imparțialitate și independeță a magistrațiilor sunt prezente și în Franța, cel puțin în concepția petentei, ceea ce este o mega-palmă pe obrazul spălat al justiției franceze și a celei europene…”

Publicația franceză subliniază totuși că nu toți juriștii le dau câstig de cauză: „O procedură anunțată cu o explozie, dar care stârnește un scepticism profund în rândul profesioniștilor din domeniul dreptului. Juristul Maître Di Vizio consideră că „este o cerere drăguță pentru a face mult zgomot …” dar cam atât, în esență.

Angajații care nu au vaccin pot fi dați afară

„die französische Diktatur[…]” concluzioneaza avocatul Gheorghe Piperea pe retelele de socializare:

„Să nu se ajungă în România cum e acum în Franța unde tocmai s-a votat amendamentul care permite oricărui angajator, privat sau public, să îi dea afară pe angajații care nu au „pass sanitar” deci care nu sunt vaccinați, fără dreptul la șomaj. Functionarii care își ocupă toți posturile prin concursuri serioase și pregătite temeinic, din greu, acum pot fi dați afară din funcția publică. Nu s-a mai pomenit așa ceva în Franța.

Cireașa de pe tort: s-a votat și ca la alegerile prezidențiale din 2022 să nu poată vota decât cei vaccinați. Bonus: guvernul francez a comandat deja peste 2 miliarde de doze de vaccin Pfizer pentru 2022 și 2023: le vor servi populației dimineața, la prânz și seara, probabil. În rest, totul e de la excelent în sus…în fosta țară a drepturilor omului care s-a transformat în noaptea asta într-un regim totalitar.[apud Juliana Nitai, profesor de origine română la Universitatea Lyon2, predând engleză]

PS Ridicol și periculos acest musiu gerontofil Macron – crede sincer că va fi votat de cei pe care acum îi pune cu ochii pe foc pentru a-i obliga la înțepare…”

Daily Mail confirmă vaccinarea obligatorie

Daily Mail confirmă cele spuse mai sus:

„În aprilie, președintele Macron a promis că pașapoartele pentru vaccin nu vor fi „niciodată folosite pentru a diviza” francezii. Dar, până la jumătatea lunii iulie, premierul francez a solicitat ca la concerte, locuri de ospitalitate și în multe alte locuri publice să se verifice dovada statutului de vaccinare sau un test PCR negativ, în încercarea de a spori ratele de vaccinare ale națiunii.

Restricțiile se vor extinde până în august, ceea ce înseamnă că cei care doresc o bere într-un bar, familiile care ies la cină, pasagerii din transportul public și vizitatorii de la domiciliu vor avea nevoie de dovada unui test negativ sau a unui vaccin.”

Iar, ce e mai șocant, „începând cu 15 septembrie,pentru lucrătorii din domeniul sănătății și îngrijitorii va deveni obligatoriu să primească un vaccin coronavirus – cu amenințări de încetare a angajării în cazul în care refuză.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *