Servicii de marketing Pay-per-Lead. Plătești un onorariu fix doar pentru clienții gata de achiziție

Agenția de generarea lead-uri îți oferă o sursă scalabilă de clienți potențiali pentru diverse piețe, generănd clienți potențiali de înaltă calitate printr-o varietate de canale de marketing online, cum ar fi Facebook, Instagram, Messenger, Native și Display.

Ce face mai concret? Crează reclame, dezvoltă pagini de destinație, realizează fotografii, înregistrează videoclipuri și cumpără publicitate media – in funcție de ce are nevoie campania dvs. Cu toate acestea, clientul nu plătește pentru nimic din toate acestea! Plătește doar un preț fix pe lead.

Beneficii

  • Introduce firmele cu clienți potențiali
  • Serviciu bazat pe performanță – plată doar pentru lead
  • Nu sunt costuri de instalare sau lunare
  • Fără angajamente pe termen lung sau abonamente
  • Lead-uri exclusive și de bună calitate
  • Experți cu zeci de ani de experiență în generarea de lead-uri

Alte servicii de marketing și dezvoltare de business sunt: Dezvoltarea strategiei campaniei, Crearea de strategii de campanie de marketing câștigătoare pentru a vă ajuta cu un flux constant de clienți potențiali., Redactare – texte publicitare captivante care se conectează cu publicul dvs., Proiectare de pagini de destinație, Realizare de fotografii și înregistrări de videoclipuri, Optimizarea conversiilor – Urmărim, testăm și optimizăm continuu performanța anunțurilor dvs.

Dealiber.com este o agenție de performance marketing de tipul Pay-Per-Lead cu peste 14 ani experiență operând în sectorul financiar, IT, consultanță de business, avocatură, contabilitate și non-profit. Agenția operează din București, Sector 1 și deservește toată România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *  • Abonează-te pentru Alerta de Email
  • sau click pentru grupul Telegram

Mulțumim. Sunteți abonat!

A fost o eroare. Vă rog încercați din nou.

Liberalist.ro va folosi informațiile pe care le furnizați în acest formular pentru diseminare articole și informări de marketing.