vineri, decembrie 8Liberalist.ro - Portal Business

Comisia Europenă și Federalizarea Europei!

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Comisia Europenă și Federalizarea Europei!

Un atac dur la adresa Comisiei Europene a grupului ECR din Parlamentul European care acuză CE și pe Dacian Cioloș de un șantaj împotriva Ungariei.

„Refuzul Comisiei Europene de a aproba planurile de redresare a Ungariei până când nu vor fi efectuate reforme legale în statul membru și o garanție dat fiind că vor fi investigate cazuri de corupție a fost întâmpinată de neînțelegere de către copreședinții Grupului conservatorilor și reformiștilor europeni (ECR) în Parlamentul European, prof. Ryszard Legutko și Raffaele Fitto. Potrivit conservatorilor, guvernele care sunt critice sau chiar opuse federalizării ulterioare a UE sunt penalizate mai mult decât altele. Grupul ECR a acuzat multă vreme Comisia că aplică astfel de standarde duble.”

CE refuză planul Ungariei ca mijloc de intimidare

Cei doi copreședinți ai grupului conservator din Parlamentul European raspund ca urmare a anunțului făcut într-un interviu de comisarul european Didier Reynders că planul Ungariei nu va fi aprobat „până când nu vor fi efectuate reforme legale în statul membru și nu se vor oferi garanții că vor fi investigate cazurile de corupție”.

Referitor la acest interviu cu comisarul pentru justiție Didier Reynders în care a anunțat că va cere Ungariei și Poloniei să se alăture procuraturii europene planificate și la o scrisoare trimisă de Reynders guvernului polonez din Varșovia, care solicită un răspuns Curții UE. a hotărârilor Justiției privind măsurile provizorii până la 16 august, prof. Legutko a spus:

„Comisia desfășoară încă o dată instrumentele de tortură cu care să intimideze guvernele naționale care protejează stilurile de viață care contravin presupusei majorități europene. Închide ochii către acele țări care nu pun la îndoială atotputernicia sa atât de deschis, ci doar ascuns.

„Este clar că două percepții complet diferite se ciocnesc aici. Pentru noi, europenii conservatori, tratatele actuale ale UE, dar și suveranitatea statelor noastre și a democrațiilor naționale, sunt măsura tuturor lucrurilor. ”

UE nu este un imperiu, este o uniune de state suverane

Copreședintele ECR, Raffaele Fitto, a adăugat:

„Din punctul nostru de vedere conservator național, putem spune: pentru noi, instanțele naționale au ultimul cuvânt cu privire la chestiuni care privesc inima democrațiilor noastre naționale, nu Bruxelles-ul”.

În același timp, guvernele conservatoare trebuie să facă față criticilor excesive din partea mai multor mass-media de stânga, a declarat copreședintele ECR, Raffaele Fitto.”

El a adăugat:

„Ar face bine tuturor europenilor să arunce o privire mai sobră asupra condițiilor din statele pe care Bruxelles și„ proeuropenii ”le acuză de abateri inexcusabile de la mainstream.”

De asemenea, reacționând la recentele cereri ale liderului grupului Renew Europe, Dacian Cioloș, conform căruia Comisia UE va plăti bani de salvare UE „maghiarilor cinstiți și merituoși”, a spus prof. Legutko:

„Domnul Cioloș își ia libertățile împărțind europenii în bune sau rele și acuză guvernele conservatoare alese democratic de intenții criminale. Credem că decizia finală asupra căreia guvernele merită încrederea cetățenilor ar trebui să rămână în continuare cetățenii înșiși. ”

Curentul naționalist se opune Europei neo-marxiste

„În ultimii ani, revenirea naționalismului a devenit o realitate. În toată Europa, numeroase partide au dezvoltat un discurs naționalist. Astfel de partide, precum Frontul Național din Franța, Dutch Partij voor de Vrijheid sau Finns din Finlanda au obținut scoruri mari la alegerile naționale și au putut influența politica țării lor. În țări precum Ungaria și Polonia, aderarea unor astfel de partide la putere este privită ca o amenințare potențială pentru viitorul democrației liberale în Europa. În cele din urmă, în 2016, votul poporului britanic pentru a ieși din Uniunea Europeană a rezultat dintr-o retorică naționalistă care cerea cetățenilor britanici să „preia controlul”.” Cel mai recent este intrarea în Parlamentul român a Partidului pentru Unirea Românilor (AUR) un partid conservator liberal de dreapta cu puternice accente naționale.

Pentru politicienii de stânga, revenirea naționalismului constituie un pericol pentru planul globalist, însă pentru conservatorii liberali de dreapta este o revenire la firescul lucrurilor, după cum am menționat mai sus. Dacă privim în istoria celor două războaie mondiale tocmai imperialismul și zdrobirea națiunilor au constituit catalistul celor două mari conflagrații mondiale. Este, de asemenea, și o mișcare de contrapondere în fața unei mișcări globale susținute de centralizare și globalizare sub noile stindarde precum politica schimbărilor climatice, Marea Resetare, BLM, teoria rasei critice (CRT) și teoriile identității de gen.

Situați în România se încadrează în această mișcare de contrapondere la mișcările culturale fățiș neomarxiste. În concluzie, susținerea unei națiunii suverane devine importantă pentru contracararea acestor politici impuse și nu e surprinzător faptul că 59,5% dintre români ar vota un partid naționalist, care promovează valorile religioase și susține familia tradițională. 34,8% declară că nu ar vota un astfel de partid.

Cristian Terhes, europarlamentar PNȚCD, reacționează


„Șantajul împotriva Ungariei, în cazul de față, încalcă Tratatele UE și înțelegerea agreată de toate țările cu privire la planul de redresare și reziliența. Pentru motive politice meschine, Comisia Europeană și grupul Renew Europe, condus de Dacian Cioloș, subminează coeziunea Uniunii Europene cu efecte vădit negative pe viitor”, a declarat Cristian Terhes, europarlamentar PNȚCD și membru al grupului ECR.

O Europă federală va inpune orice dorește în țările subjugate

Se știe faptul că o Europă federală va inpune orice dorește în țările subjugate, cum sunt și noile ideologii de gen și promovarea ei în școli.

Observăm o campanie înverșunată de promovare a legii pentru educația sexuală în mod obligatoriu în școli de la vârste fragede de doar 4 ani, fără acordul părinților. Educația sexuală nu este o inițiativă locală ci dimpotrivă este parte dintr-o mișcare globală neomarxistă care ia cu asalt occidentul si este coordonată prin Comisia Europeană și Organizația Mondială a Sănătății (OMS). OMS este acuzată, deopotrivă de liberali și conservatori, de propagandă marxistă și este de notorietate faptul că în conducerea acestei organizații mondiale sunt membrii ai Partidului Comunist.

De exemplu, în Ghidul Oficial pentru Educația Sexuală după care se redactează programa școlară, OMS promovează debutul vieții sexuale și masturbarea la vârsta de doar 9 ani dar și teoria genurilor fluide care se schimbă (o pseudo știință care consideră că femeile și bărbații nu sunt singurele genuri ci sunt peste 40 de genuri și numărul continuă să crească.) Am tratat pe larg acest subiect în articolul ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?

Citește și alte știri similare:


VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție

Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model

‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el

Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X