sâmbătă, septembrie 23Liberalist.ro - Portal Business

Avocatul Gheorghe Piperea dă în judecată Comisia Europeană la Tribunalul UE de la Luxemburg

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Site de stiri si analize - Liberalist.ro

Sunt gata cu acțiunea în anularea Regulamentului UE 2021/953 privind certificatele interoperabile de vaccinare, vindecare și testare, declara avocatul Gheorghe Piperea pe Facebook.


„Mâine, când regulamentul intră în vigoare, acțiunea va fi trimisă la Tribunalul UE de la Luxemburg, spre competentă soluționare. Varianta oficială a acțiunii va fi publicată integral pe piperea.ro.
Sunt conștient de șansele reduse ale acțiunii, dar nu se poate asista pasiv cum lumea noastră alunecă spre totalitarism și, în plus, acțiunea este singura șansă de a atrage atenția că se încalcă principiul subsidiarității* și că unul dintre articolele regulamentului** anulează întregul regulament, de unde impresia unei enorme “înțelepciuni” a redactorilor și a votanților mecanici ai zisului regulament.
*acest principiu, care dă principalele competențe de acțiune statelor membre, lăsând ca acțiunea UE să fie subsidiară, in extremis, sau (din când în când) partajată cu statele membre, face din UE o uniune de state independente, suverane, și nu o federație (ca URSS sau SUA)
** art.11 alin.1 teza finală din Regulament anulează întregul regulament, întrucât permite statelor membre să impună restricții sau condiții suplimentare, specifice comunității locale sau “proporționale” cu amenințările locale; de ex., Germania, Franța, Olanda, Austria etc., ar putea spune că nu au încredere în sistemul medical românesc sau bulgar și să nu accepte certificate emise aici (nici nu ar fi de mirare, de vreme ce la noi înțepările se fac în parcare sau malluri, pe 3 mici, iar testele se fac de laboratoare fără autorizație DSP și fără aviz metrologic), sau să nu permită ca pe certificat să se înscrie vaccinuri rusești sau chinezești, utilizate în Ungaria, de exemplu.”

Avocatul Gheorghe Piperea acuză Ministerul Sănătății de reîncadrarea unor decese vechi pentru perpetuarea stării de alertă

Din dorința nestăvilită de ‘înfulecare’ din banul public prin prelungirea stării de alertă, guvernanții apelează la tertipuri cel puțin neetice și reîncadrează decese vechi ‘peste capul’ medicilor care au constituit certificatele de deces.

„Torpilele trimise MS la temelia încrederii în autorități și în medicina bazată pe dovezi. Din 63 de decese de/cu covid declarate oficial azi, 47 sunt din alte perioade (bine măcar că nu le-au contabilizat pe cele din perioada cruciadelor).

”47 dintre aceste decese sunt anterioare […] și au fost introduse în baza de date, la solicitarea Ministerului Sănătății, de către Direcțiile de Sănătate Publică din țară, în urma verificărilor efectuate. Astfel, 6 decese s-au produs în luna septembrie 2020, 26 în octombrie 2020, 9 în noiembrie 2020, 1 în ianuarie 2021, 3 în februarie 2021, 1 în martie 2021 și 1 în aprilie 2021, în județele Bihor, Cluj, Neamț și Vâlcea”.

Se întreabă cineva ce verificări s-au efectuat? Vreo autopsie, vreo analiză criminalistică? Nț. Nu se întreabă nimeni, că nu e voie de la stăpânire – tre’ să ne bazăm exclusiv pe informațiile oficiale. Este, însă, evident pentru orice inteligență medie că DSP a luat din nou la mână hârțogăria și a reîncadrat cauza decesului, contrar constatării medicului care a constat, illo tempore, decesul.

Și, cică, să ne bazăm pe ce spun medicii, că sunt specialiști …

Păi noi încă avem încredere în medici, iar autoritățile – nț.

Pe de altă parte, numărul infecțiilor detectate azi este fix 89. De mai mult de o săptămână, numărul zilnic de infecții detectate este de sub 250. Indicele de infectare la mia de locuitori, corespunzător ultimelor 14 zile, este azi de sub 0,2 în toate județele și regiunile țării.

Așadar, stimați „luptători” contra pandemiei, de ce nu faceți un bine umanității declarând că ați invins la wresteling mexican, ridicând starea de alertă? Uite, promit aici că o să declar că voi ați dat de pământ cu virusul cel turbat!

Nu de alta, dar regulile omese sunt în sensul că, la astfel de cifre, nu mai există răspândire comunitară a agentului patogen, deci nu mai există pandemie/epidemie …

Până și minciunile lui Fauci, cel atât de înverșunat susținut de feisbuc & co, de bilgheiț și de J. R. Biden, a fost nevoit să recunoască trei mari minciuni – că virusul nu putea scăpa din laboratorul unde era fabricat, că nu asimptomaticii au transmis boala, ci simptomaticii (omul a zis că a fost și el obosit la un moment dar și de aia a pus un „a” lângă „simptomatic”, din greșeală; faptul că Arafat și comp au luat greșeala ca literă de biblie progresistă, băgând în spital orice „asimptomatic” prindea și țânând la porțile spitalului adevărații bolnavi, în suferință și umilință, e altă proveste, demnă de „Dineul cu proști”) și că măștile nu sunt deloc utile prevenției răspândirii virusului (deși Arafat și Streiunu-Cercel ne puneau să ținem măști ermetice pe figură chiar și la masa de Crăciun, iar Tătaru Nelu ne cerea să punem 2 măști, ca să fie bine…).

De aceea, și minciunile și exagerările voastre vor fi devoalate, că omu’ a cam început să se trezească din transa indusă de voi prin frică și amenințare.

Încetați, așadar, să ne mai insultați inteligența”, scrie Piperea pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X

Oferta Zilei