sâmbătă, mai 18Liberalist.ro - Portal Business

CDC: Vaccinați nu mai trebuie să poarte o mască de față sau să stea la doi metri distanță

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
CDC: Vaccinați nu mai trebuie să poarte o mască de față sau să stea la doi metri distanță

CDC, organizația SUA care se ocupă cu gestionarea epidemiilor, oamenii complet vaccinați nu mai trebuie să poarte o mască de față sau să stea la doi metri distanță de ceilalți în majoritatea mediilor, fie în aer liber, fie în interior, a menționat Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, în ghidul de sănătate publică actualizat și lansat joi, 13 mai 2021.

Mai există puține cazuri în care oamenii vor trebui încă să poarte măști – într-un cadru medical sau la muncă – chiar dacă au primit doza finală de vaccin în urmă cu două sau mai multe săptămâni, a completat directorul CDC Dr. Rochelle Walensky la un briefing de presă.

(…) un mic procent din persoanele care sunt complet vaccinate vor primi în continuare COVID-19 dacă sunt expuse la virusul care îl provoacă. Acestea se numesc „cazuri de descoperire a vaccinului”. Aceasta înseamnă că, deși persoanele care au fost vaccinate sunt mult mai puțin susceptibile de a se îmbolnăvi, se poate întâmpla totuși. Experții continuă să studieze cât de frecvente sunt aceste cazuri.

CDC

Nu mai este nevoie de mască și alte restricții sau recomandări de distanțare

Știm așadar că există o protecție reală a vaccinului experimental împotriva simptomelor grave și rata de infectare este mică. Prin urmare, nu mai este nevoie de mască și alte restricții sau recomandări de distanțare. Folosind rațiunea, dacă știința spune că vaccinul și trecerea prin boală oferă imunitate, atunci doar ideologia și cinismul politic al politicienilor și medicilor corupți de politic sunt motivele pentru perpetuare și panicare.

De ce au fost nevoie de atâtea amenințări, amenzi, oameni bătuți soră cu moartea de interlopi în uniformă de polițist? Se știa de multă vreme despre faptul că de acest virus nu vom scăpa niciodată și vom avea nevoie de o imunizare sezonieră, similară cu cea a gripei!

‘Vaccinarea va proteja majoritatea oamenilor de a se îmbolnăvi’

Corelând informațiile cu virusul gripal, aflăm că, în acest an, până la 36 de milioane de oameni au suferit de gripă, aproximativ 500.000 au fost spitalizați pentru gripă și au existat până la 46.800 de decese din octombrie 2018, potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor Sursă de încredere (CDC).

Dacă vi se administrează COVID-19 după vaccinare, simptomele dumneavoastră pot fi mai puțin severe
Chiar dacă un procent mic de persoane complet vaccinate se va îmbolnăvi, vaccinarea va proteja majoritatea oamenilor de a se îmbolnăvi. Există, de asemenea, unele dovezi că vaccinarea poate face ca boala să fie mai puțin severă la persoanele care se vaccinează, dar se îmbolnăvesc în continuare. În ciuda acestui fapt, unele persoane complet vaccinate vor fi încă spitalizate și vor muri. Cu toate acestea, riscul general de spitalizare și deces în rândul persoanelor complet vaccinate va fi mult mai mic decât în ​​rândul persoanelor cu factori de risc similari care nu sunt vaccinați.

CDC

Perpetuarea stărilor de alertă, până când?

Înțelegem așadar că acest virus va fi parte din viitorul nostru chiar dacă ne dorim sau nu, și asta înseamnă că ne vom deștepta odată să înțelegem că perpetuarea stărilor de alertă, restricțiilor și, în general, încălcare libertăților noastre în picioare nu este o realitate pe care ne-o dorim pentru copiii și nepoții noștri.

Întrebăm și noi: Dar ce te faci că de gripă nu am scăpat niciodată și de Covid19 nu vom scăpa, de asemenea. Ne băgăm cu bocancii în libertăți, că și așa le avem deja de 30 de ani, și instaurăm cu sunet de ‘trompete’ noua realitate?

Citește știri similare pe Liberalist.ro:

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *